,, ,

Kilimli'de Eğitim İçin Üç Büyük Proje Hayata Geçiyor

Gündem 22.08.2024 - 16:39, Güncelleme: 22.08.2024 - 16:39 5252+ kez okundu.
 

Kilimli'de Eğitim İçin Üç Büyük Proje Hayata Geçiyor

Kilimli ilçemizde eğitime büyük katkılar sağlayacak üç önemli proje için harekete geçildi. Eren Enerji ve Valiliğimiz arasında imzalanan protokol ile bu projeler hayata geçiriliyor.
Kilimli ilçemizde eğitime büyük katkılar sağlayacak üç önemli proje için harekete geçildi. Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. ile Valiliğimiz arasında imzalanan protokol kapsamında, ilçemize değer katacak üç önemli eğitim yatırımı hayata geçiriliyor: Çatalağzı İlkokulu Yapımı Eren Enerji Spor Lisesi Güçlendirme Çalışmaları Eren Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölye Binası Yapımı Protokol imza törenine, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu , Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Dilek Kaya , Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir , İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan ve Eren Enerji Genel Müdürü Ömer Buğur katıldı. Vali Hacıbektaşoğlu, Zonguldak adına bu anlamlı katkıları için Eren Enerji’ye teşekkür etti. Eren Enerji Genel Müdürü Ömer Buğur, Zonguldak'ta sosyal projelerde yer almaktan gurur duyduklarını ve bu tür çalışmalara katkı sağlamanın kendilerini motive ettiğini belirtti. Eğitim alanında atılan bu güçlü adımlar, geleceğimize yapılan en değerli yatırımlardır.
Kilimli ilçemizde eğitime büyük katkılar sağlayacak üç önemli proje için harekete geçildi. Eren Enerji ve Valiliğimiz arasında imzalanan protokol ile bu projeler hayata geçiriliyor.

Kilimli ilçemizde eğitime büyük katkılar sağlayacak üç önemli proje için harekete geçildi. Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. ile Valiliğimiz arasında imzalanan protokol kapsamında, ilçemize değer katacak üç önemli eğitim yatırımı hayata geçiriliyor:

  1. Çatalağzı İlkokulu Yapımı
  2. Eren Enerji Spor Lisesi Güçlendirme Çalışmaları
  3. Eren Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölye Binası Yapımı

Protokol imza törenine, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu , Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Dilek Kaya , Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir , İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan ve Eren Enerji Genel Müdürü Ömer Buğur katıldı. Vali Hacıbektaşoğlu, Zonguldak adına bu anlamlı katkıları için Eren Enerji’ye teşekkür etti.

Eren Enerji Genel Müdürü Ömer Buğur, Zonguldak'ta sosyal projelerde yer almaktan gurur duyduklarını ve bu tür çalışmalara katkı sağlamanın kendilerini motive ettiğini belirtti.

Eğitim alanında atılan bu güçlü adımlar, geleceğimize yapılan en değerli yatırımlardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.