,, ,

Korgeneral Zekai Aksakallı, Şehit Ömer Halisdemir'in Kabrini Ziyaret Etti ve Ailesiyle Buluştu

Gündem 15.07.2024 - 13:27, Güncelleme: 15.07.2024 - 13:27 3194+ kez okundu.
 

Korgeneral Zekai Aksakallı, Şehit Ömer Halisdemir'in Kabrini Ziyaret Etti ve Ailesiyle Buluştu

Korgeneral Zekai Aksakallı, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbeci generali vurarak şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti.
Eski Özel Kuvvetler Komutanı emekli Korgeneral Zekai Aksakallı , 15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbeci generali vurarak şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir 'in Çukurkuyu kasabasındaki kabrini ziyaret etti. Aksakallı, şehidin babası Hasan Hüseyin Halisdemir ve ailesiyle bir araya gelerek dua okudu ve sohbet etti. Korgeneral Aksakallı, kabir ziyareti sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bütün dünya şunu bilmeli ki bu ülkede Ömer'ler bitmez. İstiklaline aşık bir milletiz. Dışardaki ihanet şebekeleri ve içerideki uzantılarının hiçbir zaman başarılı olamayacaklarını kafalarına sokmaları lazım. Bu uğurda şehadete uğrayan nice Ömer'ler yetiştiren bir milletin evlatlarıyız. Ömer'imin şehadetini tekrar kutluyorum. Ülkemizin milli birliği, bağımsızlığı için şehadete yürüyen bütün şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyorum." dedi
Korgeneral Zekai Aksakallı, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbeci generali vurarak şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti.

Eski Özel Kuvvetler Komutanı emekli Korgeneral Zekai Aksakallı , 15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbeci generali vurarak şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir 'in Çukurkuyu kasabasındaki kabrini ziyaret etti.

Aksakallı, şehidin babası Hasan Hüseyin Halisdemir ve ailesiyle bir araya gelerek dua okudu ve sohbet etti.

Korgeneral Aksakallı, kabir ziyareti sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bütün dünya şunu bilmeli ki bu ülkede Ömer'ler bitmez. İstiklaline aşık bir milletiz. Dışardaki ihanet şebekeleri ve içerideki uzantılarının hiçbir zaman başarılı olamayacaklarını kafalarına sokmaları lazım. Bu uğurda şehadete uğrayan nice Ömer'ler yetiştiren bir milletin evlatlarıyız. Ömer'imin şehadetini tekrar kutluyorum. Ülkemizin milli birliği, bağımsızlığı için şehadete yürüyen bütün şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyorum."

dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.