,, ,

Kuşaksızlar: Çocukluk Arkadaşlarının Yeniden Buluşması

Tv-Dünyası 10.06.2024 - 16:43, Güncelleme: 10.06.2024 - 16:43 10332+ kez okundu.
 

Kuşaksızlar: Çocukluk Arkadaşlarının Yeniden Buluşması

Kuşaksızlar, Emin Günenç ve Almila Ada’nın başrolde olduğu, Didim’de çekilen, Hasan Doğan’ın son projesi. İki çocukluk arkadaşı olan Ferit ve Ayşen’in hikayesi beyazperdeye taşınıyor.
Başrolde Emin Günenç ve Almila Ada ’nın yer aldığı, Hasan Doğan ’ın son projesi olan “ Kuşaksızlar ” filmi, geçtiğimiz hafta sonu Didim ’de çekimlere başladı. Bu sürükleyici hikâyeye sahip film, Emin Günenç’in “Ferit” ve Almila Ada’nın “Ayşen” karakterlerine hayat vermesiyle dikkat çekiyor. Almila Ada, son olarak “Üç Kız Kardeş” dizisinde seyirci karşısına çıkmıştı. “Kuşaksızlar”, iki çocukluk arkadaşı olan doktor Ferit ve öğretmen Ayşen’in hikâyesini beyazperdeye taşıyor. Film, yıllar sonra bir telefon görüşmesi sonrası tekrar alevlenen aşklarını etkileyici bir dille anlatıyor. Bu film, izleyicilerin ilgisini çekecek gibi görünüyor.
Kuşaksızlar, Emin Günenç ve Almila Ada’nın başrolde olduğu, Didim’de çekilen, Hasan Doğan’ın son projesi. İki çocukluk arkadaşı olan Ferit ve Ayşen’in hikayesi beyazperdeye taşınıyor.

Başrolde Emin Günenç ve Almila Ada ’nın yer aldığı, Hasan Doğan ’ın son projesi olan “ Kuşaksızlar ” filmi, geçtiğimiz hafta sonu Didim ’de çekimlere başladı.

Bu sürükleyici hikâyeye sahip film, Emin Günenç’in “Ferit” ve Almila Ada’nın “Ayşen” karakterlerine hayat vermesiyle dikkat çekiyor. Almila Ada, son olarak “Üç Kız Kardeş” dizisinde seyirci karşısına çıkmıştı.

“Kuşaksızlar”, iki çocukluk arkadaşı olan doktor Ferit ve öğretmen Ayşen’in hikâyesini beyazperdeye taşıyor. Film, yıllar sonra bir telefon görüşmesi sonrası tekrar alevlenen aşklarını etkileyici bir dille anlatıyor. Bu film, izleyicilerin ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.