,, ,

Kusursuz Arkadaş: Yeni Bir Tür Aşk Hikâyesi 10 Ocak 2025’te Sinemalarda

Tv-Dünyası 03.10.2024 - 17:04, Güncelleme: 03.10.2024 - 17:07 1946 kez okundu.
 

Kusursuz Arkadaş: Yeni Bir Tür Aşk Hikâyesi 10 Ocak 2025’te Sinemalarda

New Line Cinema ve ‘Barbarian’ yaratıcılarından yeni aşk hikâyesi ‘Kusursuz Arkadaş’, 10 Ocak 2025’te sinemalarda
"The Notebook" filminin yapım stüdyosu New Line Cinema ve "Barbarian” filminin çılgın yaratıcıları, yeni bir tür aşk hikâyesiyle seyirciyi şaşırtmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Sophie Thatcher ve Jack Quaid ’in yer aldığı “Kusursuz Arkadaş”, yayınlanan ilk fragmanıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.    “Kusursuz Arkadaş /Companion”, ülkemizde 10 Ocak 2025’te sinemalarda olacak.     03.10.2024 Beyazperdede alışık olmadığımız, yeni bir tür aşk hikâyesini deneyimlemeye hazır mısınız? "The Notebook" filminin yapım stüdyosu New Line Cinema ve "Barbarian” filminin çılgın yaratıcıları, yeni bir tür aşk hikâyesi; “Kusursuz Arkadaş” ile seyirciyi şaşırtmaya hazırlanıyor.     “My Dead Ex", "Suburgatory” gibi sevilen televizyon dizilerinin yazarı Drew Hancock tarafından yazılan ve yönetilen film, farklı ve oldukça dikkat çekici bir senaryoya sahip. Başrollerinde Sophie Thatcher, Jack Quaid, Lukas Gage, Megan Suri, Harvey Guillén ve Rupert Friend rol aldığı Kusursuz Arkadaş’ın yapımcılığını Raphael Margules, J.D. Lifshitz, Zach Cregger ve Roy Lee- üstleniyor. Başyapımcılar ise Tracy Rosenblum ve Jamie Buckner.   Eli Born’un görüntü yönetmenliğini yaptığı filmin, yapım tasarımcısı Scott Kuzio. Oyuncu seçimi “Saw X” ve “Barbarian” filmlerinin de oyuncu seçimi yapmış bir isim, Nancy Nayor. Kurgusu Brett W. Bachman ve Josh Ethier tarafından yapılan filmin kostüm tasarımcısı Vanessa Porter, müziklerinde ise Hrishikesh Hirway’ın imzası var.   Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği Kusursuz Arkadaş, 10 Ocak 2025'te gösterime girecek.
New Line Cinema ve ‘Barbarian’ yaratıcılarından yeni aşk hikâyesi ‘Kusursuz Arkadaş’, 10 Ocak 2025’te sinemalarda

"The Notebook" filminin yapım stüdyosu New Line Cinema ve "Barbarian” filminin çılgın yaratıcıları, yeni bir tür aşk hikâyesiyle seyirciyi şaşırtmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Sophie Thatcher ve Jack Quaid ’in yer aldığı “Kusursuz Arkadaş”, yayınlanan ilk fragmanıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

 

“Kusursuz Arkadaş /Companion”, ülkemizde 10 Ocak 2025’te sinemalarda olacak.

 

 

03.10.2024

Beyazperdede alışık olmadığımız, yeni bir tür aşk hikâyesini deneyimlemeye hazır mısınız? "The Notebook" filminin yapım stüdyosu New Line Cinema ve "Barbarian” filminin çılgın yaratıcıları, yeni bir tür aşk hikâyesi; “Kusursuz Arkadaş” ile seyirciyi şaşırtmaya hazırlanıyor.  

 

“My Dead Ex", "Suburgatory” gibi sevilen televizyon dizilerinin yazarı Drew Hancock tarafından yazılan ve yönetilen film, farklı ve oldukça dikkat çekici bir senaryoya sahip. Başrollerinde Sophie Thatcher, Jack Quaid, Lukas Gage, Megan Suri, Harvey Guillén ve Rupert Friend rol aldığı Kusursuz Arkadaş’ın yapımcılığını Raphael Margules, J.D. Lifshitz, Zach Cregger ve Roy Lee- üstleniyor. Başyapımcılar ise Tracy Rosenblum ve Jamie Buckner.

 

Eli Born’un görüntü yönetmenliğini yaptığı filmin, yapım tasarımcısı Scott Kuzio. Oyuncu seçimi “Saw X” ve “Barbarian” filmlerinin de oyuncu seçimi yapmış bir isim, Nancy Nayor. Kurgusu Brett W. Bachman ve Josh Ethier tarafından yapılan filmin kostüm tasarımcısı Vanessa Porter, müziklerinde ise Hrishikesh Hirway’ın imzası var.

 

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği Kusursuz Arkadaş, 10 Ocak 2025'te gösterime girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.