,, ,

Mehmet Ali Erbil’in 40 Yaş Küçük Sevgilisi Gülseren Ceylan’dan Şaşırtan Açıklama

Magazin 17.09.2024 - 12:34, Güncelleme: 17.09.2024 - 12:34 6757+ kez okundu.
 

Mehmet Ali Erbil’in 40 Yaş Küçük Sevgilisi Gülseren Ceylan’dan Şaşırtan Açıklama

Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil ile ilişkisi hakkında canlı yayında dikkat çeken itiraflarda bulundu: “Tüm kriterlerimi dolduruyor.
Mehmet Ali Erbil ile aralarındaki yaş farkı nedeniyle eleştirilerin odağında olan Gülseren Ceylan , canlı yayında yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu. Ceylan, ünlü şovmenle ilişkisi hakkında dikkat çeken itiraflarda bulundu. Ceylan, Erbil ile birlikte olma nedenini şu sözlerle açıkladı: "Tabii ki de onun güçlü olması, ünlü olması, parasının olması, komik olması... Hepsi kriterlerimi dolduruyor. Hâlâ her şeyin güzel olmasının bir nedeni var. Sizin hayatta kriterleriniz yok mu?" Bu sözler, izleyiciler arasında şaşkınlık yaratırken sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.
Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil ile ilişkisi hakkında canlı yayında dikkat çeken itiraflarda bulundu: “Tüm kriterlerimi dolduruyor.

Mehmet Ali Erbil ile aralarındaki yaş farkı nedeniyle eleştirilerin odağında olan Gülseren Ceylan , canlı yayında yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu. Ceylan, ünlü şovmenle ilişkisi hakkında dikkat çeken itiraflarda bulundu.

Ceylan, Erbil ile birlikte olma nedenini şu sözlerle açıkladı: "Tabii ki de onun güçlü olması, ünlü olması, parasının olması, komik olması... Hepsi kriterlerimi dolduruyor. Hâlâ her şeyin güzel olmasının bir nedeni var. Sizin hayatta kriterleriniz yok mu?"

Bu sözler, izleyiciler arasında şaşkınlık yaratırken sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.