,, ,

Mehmet Günsür Kimdir

Kimdir 15.06.2023 - 11:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 11:42 4794+ kez okundu.
 

Mehmet Günsür Kimdir

Mehmet Günsür Kimdir
Mehmet Günsür , Türk televizyon, sinema ve tiyatro oyuncusudur. 8 Mayıs 1975’te İstanbul’da doğmuştur. Aslen Tatar kökenli bir aileden gelmektedir. Marmara Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nden mezun olmuştur. Mehmet Günsür Çocuk yaşta kameralar önüne geçse de oyunculuk eğitimini 25 yaşından sonra almaya başlamıştır. Mehmet Günsür , Geçmiş Bahar Mimozaları, Sır Dosyası, Beyaz Gelincik, Bıçak Sırtı, Muhteşem Yüzyıl, Fi, Atiye gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca O Şimdi Asker, Anlat İstanbul, Ses, Aşk Tesadüfleri Sever, Unutursam Fısılda, İstanbul Kırmızısı gibi filmlerde oynamıştır. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dâhil olmak üzere çok sayıda ödül kazanmıştır
Mehmet Günsür Kimdir

Mehmet Günsür , Türk televizyon, sinema ve tiyatro oyuncusudur. 8 Mayıs 1975’te İstanbul’da doğmuştur. Aslen Tatar kökenli bir aileden gelmektedir. Marmara Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nden mezun olmuştur. Mehmet Günsür Çocuk yaşta kameralar önüne geçse de oyunculuk eğitimini 25 yaşından sonra almaya başlamıştır.

Mehmet Günsür , Geçmiş Bahar Mimozaları, Sır Dosyası, Beyaz Gelincik, Bıçak Sırtı, Muhteşem Yüzyıl, Fi, Atiye gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca O Şimdi Asker, Anlat İstanbul, Ses, Aşk Tesadüfleri Sever, Unutursam Fısılda, İstanbul Kırmızısı gibi filmlerde oynamıştır. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dâhil olmak üzere çok sayıda ödül kazanmıştır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.