,, ,

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Adıyaman'da 11 Eserin Temel Atma ve Açılış Törenine Katıldı

Eğitim 27.09.2024 - 17:24, Güncelleme: 27.09.2024 - 17:24 1760 kez okundu.
 

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Adıyaman'da 11 Eserin Temel Atma ve Açılış Törenine Katıldı

Bakan Tekin, Besni’de 11 yeni eserin açılışında konuştu: “Yeni eğitim müfredatımız çağdaş dünyaya adapte edildi.” Erdemoğlu ailesine katkılarından dolayı teşekkür etti.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin , Adıyaman'daki temasları kapsamında Besni ilçesinde okul, lojman ve kütüphane gibi toplam 11 eserin yer aldığı toplu temel atma ve açılış törenine katıldı. Bakan Tekin, törende yaptığı konuşmada, eserlerin kazandırılmasında Erdemoğlu Holding’in önemli bir rol oynadığını belirterek, bu katkılarından dolayı memnuniyetini ifade etti. Tekin, hayırsever Erdemoğlu ailesinin ilçeye yaptığı yatırımların önemine vurgu yaparak, aileye teşekkür etti. "Yeni Eğitim Müfredatımız Çağdaş Dünyaya Adapte Edildi" Bakan Tekin, eğitimin kalitesini her geçen gün artırmaya çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi: “Çağdaş dünyadaki eğitim öğretim süreçlerini, metodolojilerini ve teknolojisini Türk millî eğitim sistemine yeni eğitim müfredatımızla adapte etmek istiyoruz. Tamamen pedagojik ilkeler gözetilerek hazırlanan bu yeni müfredat, çocuklarımızın ülkenin müşterek değerlerini ve birliğini koruyacak, vatansever, merhametli, ahlaklı ve nihayetinde iyi birer insan olarak yetişmesini sağlayacak bir yapıya sahip. Bu çocuklar, atalarına ve bu toprakları kendilerine vatan olarak bırakan büyüklerine saygı gösterecek ve onların hukukunu asla ikinci plana atmayacak.” İbrahim Erdemoğlu: "İlçeye Yeni Eserler Kazandırmanın Onurunu Yaşıyoruz" Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu , törende yaptığı konuşmada ilçeye yeni eserler kazandırmanın onurunu yaşadıklarını belirterek, bu sürece katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Törenin ardından Bakan Yusuf Tekin, Aysel Erdemoğlu Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Tekin, okulun bayrak törenine de katıldı.
Bakan Tekin, Besni’de 11 yeni eserin açılışında konuştu: “Yeni eğitim müfredatımız çağdaş dünyaya adapte edildi.” Erdemoğlu ailesine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin , Adıyaman'daki temasları kapsamında Besni ilçesinde okul, lojman ve kütüphane gibi toplam 11 eserin yer aldığı toplu temel atma ve açılış törenine katıldı.

Bakan Tekin, törende yaptığı konuşmada, eserlerin kazandırılmasında Erdemoğlu Holding’in önemli bir rol oynadığını belirterek, bu katkılarından dolayı memnuniyetini ifade etti. Tekin, hayırsever Erdemoğlu ailesinin ilçeye yaptığı yatırımların önemine vurgu yaparak, aileye teşekkür etti.

"Yeni Eğitim Müfredatımız Çağdaş Dünyaya Adapte Edildi"

Bakan Tekin, eğitimin kalitesini her geçen gün artırmaya çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:
“Çağdaş dünyadaki eğitim öğretim süreçlerini, metodolojilerini ve teknolojisini Türk millî eğitim sistemine yeni eğitim müfredatımızla adapte etmek istiyoruz. Tamamen pedagojik ilkeler gözetilerek hazırlanan bu yeni müfredat, çocuklarımızın ülkenin müşterek değerlerini ve birliğini koruyacak, vatansever, merhametli, ahlaklı ve nihayetinde iyi birer insan olarak yetişmesini sağlayacak bir yapıya sahip. Bu çocuklar, atalarına ve bu toprakları kendilerine vatan olarak bırakan büyüklerine saygı gösterecek ve onların hukukunu asla ikinci plana atmayacak.”

İbrahim Erdemoğlu: "İlçeye Yeni Eserler Kazandırmanın Onurunu Yaşıyoruz"

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu , törende yaptığı konuşmada ilçeye yeni eserler kazandırmanın onurunu yaşadıklarını belirterek, bu sürece katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Törenin ardından Bakan Yusuf Tekin, Aysel Erdemoğlu Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Tekin, okulun bayrak törenine de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.