,, ,

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den İsrail Dışişleri Bakanı’na Tepki

Gündem 29.07.2024 - 12:05, Güncelleme: 29.07.2024 - 12:07 4142+ kez okundu.
 

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den İsrail Dışişleri Bakanı’na Tepki

Bakan Yusuf Tekin, İsrail’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik açıklamalarını kınadı. Adalet arayışını desteklediklerini ve Türkiye Yüzyılı idealine vurgu yaptı.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin , İsrail devletinin dışişleri bakanının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’a yönelik yaptığı "işgal, zulüm ve soykırım politikaları" içerikli hadsiz açıklamalarını şiddetle kınadı. Bakan Tekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şahsında ve liderliğinde somutlaşan adalet arayışının dünya genelinde kabul gören bir hedef olduğunu vurgulayarak, bu adalet arayışını en güçlü şekilde desteklediklerini ifade etti. Tekin, "Haksızlığın her çeşidine karşı güçlü bir mücadele bilincini ifade eden bu liderlik, özgür ve adil bir dünyanın inşasını müjdeleyen Türkiye Yüzyılı idealine hayat verecek ve mağdur ile mazlum halkların en güçlü sesi olacaktır" dedi.
Bakan Yusuf Tekin, İsrail’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik açıklamalarını kınadı. Adalet arayışını desteklediklerini ve Türkiye Yüzyılı idealine vurgu yaptı.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin , İsrail devletinin dışişleri bakanının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’a yönelik yaptığı "işgal, zulüm ve soykırım politikaları" içerikli hadsiz açıklamalarını şiddetle kınadı. Bakan Tekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şahsında ve liderliğinde somutlaşan adalet arayışının dünya genelinde kabul gören bir hedef olduğunu vurgulayarak, bu adalet arayışını en güçlü şekilde desteklediklerini ifade etti.

Tekin, "Haksızlığın her çeşidine karşı güçlü bir mücadele bilincini ifade eden bu liderlik, özgür ve adil bir dünyanın inşasını müjdeleyen Türkiye Yüzyılı idealine hayat verecek ve mağdur ile mazlum halkların en güçlü sesi olacaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.