,, ,

Miss Turkey 2017 Birincisi Aslı Sümen, Roma'da Dünyaevine Girdi

Magazin 28.09.2024 - 11:08, Güncelleme: 28.09.2024 - 11:08 2488 kez okundu.
 

Miss Turkey 2017 Birincisi Aslı Sümen, Roma'da Dünyaevine Girdi

Miss Turkey 2017 birincisi Aslı Sümen, İngiliz sevgilisi Chris Bann ile Roma’da evlendi. Düğün fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi topladı ve 114 binden fazla beğeni aldı
Miss Turkey 2017 güzellik yarışmasının birincisi Aslı Sümen , uzun süredir birlikte olduğu İngiliz sevgilisi Chris Bann ile Roma 'da düzenlenen bir törenle evlendi. Sümen'in düğününden paylaştığı kareler sosyal medyada büyük ilgi topladı. Yarışmada ilk olarak ikinci seçilen, ancak tacın Itır Esen'den alınmasının ardından birinciliğe yükselen Aslı Sümen, hayatını İngiliz sevgilisiyle birleştirme kararı almıştı. Düğün sonrası Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafların altına “O artık bir koca” notunu düşen Sümen, takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 895 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştığı düğün fotoğraflarına 114 binden fazla beğeni ve tebrik mesajı yağdı. Aslı Sümen, 'Baht Oyunu', 'Erkek Severse', 'Gülümse Kaderine' ve 'Ruhun Duymaz' dizilerindeki oyunculuk performanslarıyla da tanınmaya devam ediyor.
Miss Turkey 2017 birincisi Aslı Sümen, İngiliz sevgilisi Chris Bann ile Roma’da evlendi. Düğün fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi topladı ve 114 binden fazla beğeni aldı

Miss Turkey 2017 güzellik yarışmasının birincisi Aslı Sümen , uzun süredir birlikte olduğu İngiliz sevgilisi Chris Bann ile Roma 'da düzenlenen bir törenle evlendi. Sümen'in düğününden paylaştığı kareler sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Yarışmada ilk olarak ikinci seçilen, ancak tacın Itır Esen'den alınmasının ardından birinciliğe yükselen Aslı Sümen, hayatını İngiliz sevgilisiyle birleştirme kararı almıştı. Düğün sonrası Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafların altına “O artık bir koca” notunu düşen Sümen, takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

895 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştığı düğün fotoğraflarına 114 binden fazla beğeni ve tebrik mesajı yağdı. Aslı Sümen, 'Baht Oyunu', 'Erkek Severse', 'Gülümse Kaderine' ve 'Ruhun Duymaz' dizilerindeki oyunculuk performanslarıyla da tanınmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.