,, ,

Mithatpaşa İlkokulu Yeniden Açılıyor: Güvenli ve Modern Eğitim

Siyaset 16.09.2024 - 09:16, Güncelleme: 16.09.2024 - 09:20 2224 kez okundu.
 

Mithatpaşa İlkokulu Yeniden Açılıyor: Güvenli ve Modern Eğitim

Mithatpaşa İlkokulu, 16 Eylül’de yeniden açılıyor. Güvenli ve modern eğitim ortamı Zonguldak’ta öğrencileri bekliyor.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı , 16 Eylül Tarihinde eğitime açılacak Mithatpaşa İlkokulunu İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan ve heyeti ile birlikte ziyaret etti.  Milletvekili AVCI, ziyaret sonrası açıklamalarında şöyle dedi:  Deprem tahkiki sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yıkımına karar verilerek yık-yap projesi kapsamında yeniden yapımına karar verilen Mithatpaşa İlkokulunu’nun yapımı tamamlanarak yeni binada 16 Eylül Pazartesi günü öğrenciler için ders zili yeniden çalacak.  Öğrencilerimizin güvenli, sağlıklı okul ortamlarında eğitim görmeleri için devletimizin ve hükümetimizin eğitim yatırımları devam edecek. Ülkemizin güçlü yarınlarına hizmet edecek öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitim görmeleri için onları hayallerine giden yolda desteklemeye devam ediyor.  Okumuzun yeniden inşası için toplamda 39.885.000.00 TL'lik yatırım yapılmıştır.  Öğrencilerimize velilerimize, İlimize hayırlı olsun. İlimizde devam eden diğer eğitim yatırımlarının da biran önce tamamlanması için tüm bürokratik aşamaları yakinen takip ederek sonuçlandırıyoruz. İhtiyaç olan yeni eğitim yatırımlarını da Zonguldak’ımıza kazandırmak için  Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Mithatpaşa İlkokulu, 16 Eylül’de yeniden açılıyor. Güvenli ve modern eğitim ortamı Zonguldak’ta öğrencileri bekliyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı , 16 Eylül Tarihinde eğitime açılacak Mithatpaşa İlkokulunu İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan ve heyeti ile birlikte ziyaret etti. 

Milletvekili AVCI, ziyaret sonrası açıklamalarında şöyle dedi: 

Deprem tahkiki sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yıkımına karar verilerek yık-yap projesi kapsamında yeniden yapımına karar verilen Mithatpaşa İlkokulunu’nun yapımı tamamlanarak yeni binada 16 Eylül Pazartesi günü öğrenciler için ders zili yeniden çalacak. 

Öğrencilerimizin güvenli, sağlıklı okul ortamlarında eğitim görmeleri için devletimizin ve hükümetimizin eğitim yatırımları devam edecek. Ülkemizin güçlü yarınlarına hizmet edecek öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitim görmeleri için onları hayallerine giden yolda desteklemeye devam ediyor. 
Okumuzun yeniden inşası için toplamda 39.885.000.00 TL'lik yatırım yapılmıştır. 

Öğrencilerimize velilerimize, İlimize hayırlı olsun. İlimizde devam eden diğer eğitim yatırımlarının da biran önce tamamlanması için tüm bürokratik aşamaları yakinen takip ederek sonuçlandırıyoruz. İhtiyaç olan yeni eğitim yatırımlarını da Zonguldak’ımıza kazandırmak için 
Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.