,, ,

Muammer Avcı, Kilimli Çevre Yolu Aydınlatma Çalışmalarını İnceledi

Siyaset 16.09.2024 - 14:11, Güncelleme: 16.09.2024 - 14:14 2121 kez okundu.
 

Muammer Avcı, Kilimli Çevre Yolu Aydınlatma Çalışmalarını İnceledi

Kilimli Çevre Yolu Aydınlatma Projesi kapsamında 1,5 km’lik yolda 58 direk dikilecek. Muammer Avcı, çalışmaları yerinde inceledi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı , Başkent EDAŞ tarafından yapılan ; Kilimli Çevre Yolu Aydınlatma Projesi çalışmalarını yerinde inceledi.  İnceleme sonrasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Avcı, şöyle dedi:  Başkent EDAŞ tarafından 2024 yılı yatırım programı kapsamında, Zonguldak İli, Kilimli İlçesi’nde Uzunkum tüneli ile Arslankaya tüneli arasında yeni yapılan yolun aydınlatma ihtiyacının giderilmesi amacıyla; Kilimli Çevre Yolu Aydınlatma Projesi tesis çalışmaları başlatılmıştır. 8 Milyon TL’lik bu proje kapsamında yaklaşık 1,5 km uzunluğundaki yolda 58 adet direk tesis edilerek yolun aydınlatılması sağlanarak can ve mal güvenliği riskinin minimize edilmesi hedeflenmektedir.  Şu anda 10 adet direk dikilmiş olup, çalışmalar devam etmektedir. ENERJİ  VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI ALPARSLAN BAYRAKTAR’A TEŞEKKÜR Uzunkum Tüneli ile Arslan Kayası Tüneli arasında özellikle geç saatlerde yaşanan görüş mesafe sıkıntısı bu yapılan hizmetimizle birlikte daha konforlu hale gelecektir. Desteklerinden dolayı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Alparslan Bayraktar ‘a şehrimiz adına teşekkür ediyorum.
Kilimli Çevre Yolu Aydınlatma Projesi kapsamında 1,5 km’lik yolda 58 direk dikilecek. Muammer Avcı, çalışmaları yerinde inceledi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı , Başkent EDAŞ tarafından yapılan ; Kilimli Çevre Yolu Aydınlatma Projesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

İnceleme sonrasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Avcı, şöyle dedi: 

Başkent EDAŞ tarafından 2024 yılı yatırım programı kapsamında, Zonguldak İli, Kilimli İlçesi’nde Uzunkum tüneli ile Arslankaya tüneli arasında yeni yapılan yolun aydınlatma ihtiyacının giderilmesi amacıyla; Kilimli Çevre Yolu Aydınlatma Projesi tesis çalışmaları başlatılmıştır. 8 Milyon TL’lik bu proje kapsamında yaklaşık 1,5 km uzunluğundaki yolda 58 adet direk tesis edilerek yolun aydınlatılması sağlanarak can ve mal güvenliği riskinin minimize edilmesi hedeflenmektedir. 

Şu anda 10 adet direk dikilmiş olup, çalışmalar devam etmektedir.

ENERJİ  VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI ALPARSLAN BAYRAKTAR’A TEŞEKKÜR

Uzunkum Tüneli ile Arslan Kayası Tüneli arasında özellikle geç saatlerde yaşanan görüş mesafe sıkıntısı bu yapılan hizmetimizle birlikte daha konforlu hale gelecektir.
Desteklerinden dolayı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Alparslan Bayraktar ‘a şehrimiz adına teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.