,, ,

Muammer Avcı: Zonguldak’ta 48 Saatte Metrekareye 300 Kg Yağmur Yağdı

Siyaset 03.10.2024 - 16:47, Güncelleme: 03.10.2024 - 16:47 1852 kez okundu.
 

Muammer Avcı: Zonguldak’ta 48 Saatte Metrekareye 300 Kg Yağmur Yağdı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, TBMM’de Zonguldak’ta 1-2 Ekim tarihlerinde etkili olan yağışlar hakkında bilgi verdi
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı , TBMM ’ye hitap ederek 1-2 Ekim tarihinde Zonguldak ‘ta etkili olan yağışlar hakkında bilgiler verdi. Milletvekili Avcı’nın konuşması şöyle:  1 Ekim tarihinde başlayan şiddetli yağış, Zonguldak ’ımızın tamamında etkili olmuş, yıllık yağış miktarı 1210 kilogram olan Zonguldak ’ta 48 saatlik sürede metrekareye 300 kilogram yağmur yağmıştır. 112 çağrı merkezine 106 su baskını,53 toprak kayması, 24 kaya düşmesi, 1 ağaç devrilmesi ihbarı gelmiş; 777 personel, 203 araç, 37 iş makinası ve 3 bot ile yağıştan etkilenen bölgelerde afetle mücadele edilmiştir. Alınan tedbirler neticesinde herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmamamıştır. Gazi Meclisimizden tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor,  Başta Sn. Valimiz olmak üzere, AFAD koordinasyonunda sahada görev alan tüm personelimize şehrimiz adına şükranlarımı arz ediyorum. Saygılarımla.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, TBMM’de Zonguldak’ta 1-2 Ekim tarihlerinde etkili olan yağışlar hakkında bilgi verdi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı , TBMM ’ye hitap ederek 1-2 Ekim tarihinde Zonguldak ‘ta etkili olan yağışlar hakkında bilgiler verdi.

Milletvekili Avcı’nın konuşması şöyle: 

1 Ekim tarihinde başlayan şiddetli yağış, Zonguldak ’ımızın tamamında etkili olmuş, yıllık yağış miktarı 1210 kilogram olan Zonguldak ’ta 48 saatlik sürede metrekareye 300 kilogram yağmur yağmıştır.

112 çağrı merkezine 106 su baskını,53 toprak kayması, 24 kaya düşmesi, 1 ağaç devrilmesi ihbarı gelmiş; 777 personel, 203 araç, 37 iş makinası ve 3 bot ile yağıştan etkilenen bölgelerde afetle mücadele edilmiştir.

Alınan tedbirler neticesinde herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmamamıştır.

Gazi Meclisimizden tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, 
Başta Sn. Valimiz olmak üzere, AFAD koordinasyonunda sahada görev alan tüm personelimize şehrimiz adına şükranlarımı arz ediyorum.

Saygılarımla.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.