,, ,

Nallıhan Kaymakamı’ndan Yeni Eğitim Yılı Mesajı

Gündem 09.09.2024 - 11:43, Güncelleme: 09.09.2024 - 11:43 3925+ kez okundu.
 

Nallıhan Kaymakamı’ndan Yeni Eğitim Yılı Mesajı

Nallıhan Kaymakamı Semih Doğanoğlu, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda öğrencilere başarılar diledi.
Nallıhan Kaymakamı Semih Doğanoğlu , 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaymakam Doğanoğlu, mesajında yeni eğitim döneminin tüm öğrencilere, öğretmenlere ve ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, öğrencilere başarılar temenni etti. Doğanoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "2024-2025 Yeni Eğitim Öğretim Yılının sevgili öğrencilerimiz, kıymetli eğitim camiamız ve ülkemiz açısından hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm öğrencilerimize zihin açıklığı ve üstün başarılar diliyorum." Eğitim camiasının yeni döneme hazırlıklı ve motivasyonla girdiğini belirten Kaymakam Doğanoğlu, velilere de bu süreçte destek olmaları çağrısında bulundu.
Nallıhan Kaymakamı Semih Doğanoğlu, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda öğrencilere başarılar diledi.

Nallıhan Kaymakamı Semih Doğanoğlu , 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaymakam Doğanoğlu, mesajında yeni eğitim döneminin tüm öğrencilere, öğretmenlere ve ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, öğrencilere başarılar temenni etti.

Doğanoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "2024-2025 Yeni Eğitim Öğretim Yılının sevgili öğrencilerimiz, kıymetli eğitim camiamız ve ülkemiz açısından hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm öğrencilerimize zihin açıklığı ve üstün başarılar diliyorum."

Eğitim camiasının yeni döneme hazırlıklı ve motivasyonla girdiğini belirten Kaymakam Doğanoğlu, velilere de bu süreçte destek olmaları çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.