,, ,

Narin Güran’ın Amcası Tutuklandı: İfadesinde Neler Söyledi?

Gündem 10.09.2024 - 17:07, Güncelleme: 10.09.2024 - 17:07 3850 kez okundu.
 

Narin Güran’ın Amcası Tutuklandı: İfadesinde Neler Söyledi?

Narin Güran’ın ölümüne dair soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Amcası Salim Güran’ın ifadesi dikkat çekici detaylar içeriyor.
Diyarbakır ’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran ’ın ölümüne dair soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Narin’in amcası Salim Güran tutuklu olarak yargılanırken, jandarmadaki ilk ifadesinde dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Salim Güran’a, aracında bulunan DNA örnekleriyle ilgili sorulan soruya, “Ben bunu açıklayamam” yanıtını verdiği öğrenildi. Olay günü Güran’ın bir kişiyi tam 5 defa aradığı ve bu kişiyle 353 saniye boyunca konuştuğu tespit edildi. Soruşturmada adı geçen Nevzat B., itirafçı olarak adliyeye sevk edildi. Salim Güran'ın 11 sayfalık ifadesinde sorular ve yanıtlar dikkat çekti: Soru: "Aile olarak yüklü bir miktarda para ödediniz. Bu ödemeler Narin’in kaybolmasından hemen önce gerçekleşti. Arazilerin satışı ve ödeme süreciyle ilgili bir anlaşmazlık yaşandı mı?" Salim Güran: "Böyle bir şey yaşanmadı." Soru: "Narin’in babası Arif Güran’a, 'Sana öyle bir acı yaşatacağım ki ömür boyu unutamayacaksın' dediniz mi?" Salim Güran: "Öyle bir şey yok." Soru: "Narin Güran’ın babası olma ihtimaliniz var mı?" Salim Güran: "Yoktur, öyle bir şey yok." Soru: "Narin’e kim ve neden zarar verdi?" Salim Güran: "Ne bileyim, kim zarar vermiş?" Soru: "Narin Güran’ı siz mi öldürdünüz?" Salim Güran: "Yok, öyle bir şey. Ben öldürmedim." DNA İle İlgili Soruyu Yanıtsız Bıraktı Salim Güran’a, "Narin’in DNA’sının sadece sizin aracınızda bulunmasının sebebini açıklar mısınız?" sorusu yöneltildiğinde, Güran bu soruya yanıt vermekten kaçındı ve "Ben bunu açıklayamam" dedi. Soruşturmada, Salim Güran’ın ifadelerinin yanı sıra, olayla ilgili yeni bağlantılar araştırılmaya devam ediliyor.
Narin Güran’ın ölümüne dair soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Amcası Salim Güran’ın ifadesi dikkat çekici detaylar içeriyor.

Diyarbakır ’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran ’ın ölümüne dair soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Narin’in amcası Salim Güran tutuklu olarak yargılanırken, jandarmadaki ilk ifadesinde dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Salim Güran’a, aracında bulunan DNA örnekleriyle ilgili sorulan soruya, “Ben bunu açıklayamam” yanıtını verdiği öğrenildi. Olay günü Güran’ın bir kişiyi tam 5 defa aradığı ve bu kişiyle 353 saniye boyunca konuştuğu tespit edildi. Soruşturmada adı geçen Nevzat B., itirafçı olarak adliyeye sevk edildi.

Salim Güran'ın 11 sayfalık ifadesinde sorular ve yanıtlar dikkat çekti:

  • Soru: "Aile olarak yüklü bir miktarda para ödediniz. Bu ödemeler Narin’in kaybolmasından hemen önce gerçekleşti. Arazilerin satışı ve ödeme süreciyle ilgili bir anlaşmazlık yaşandı mı?"

  • Salim Güran: "Böyle bir şey yaşanmadı."

  • Soru: "Narin’in babası Arif Güran’a, 'Sana öyle bir acı yaşatacağım ki ömür boyu unutamayacaksın' dediniz mi?"

  • Salim Güran: "Öyle bir şey yok."

  • Soru: "Narin Güran’ın babası olma ihtimaliniz var mı?"

  • Salim Güran: "Yoktur, öyle bir şey yok."

  • Soru: "Narin’e kim ve neden zarar verdi?"

  • Salim Güran: "Ne bileyim, kim zarar vermiş?"

  • Soru: "Narin Güran’ı siz mi öldürdünüz?"

  • Salim Güran: "Yok, öyle bir şey. Ben öldürmedim."

DNA İle İlgili Soruyu Yanıtsız Bıraktı

Salim Güran’a, "Narin’in DNA’sının sadece sizin aracınızda bulunmasının sebebini açıklar mısınız?" sorusu yöneltildiğinde, Güran bu soruya yanıt vermekten kaçındı ve "Ben bunu açıklayamam" dedi.

Soruşturmada, Salim Güran’ın ifadelerinin yanı sıra, olayla ilgili yeni bağlantılar araştırılmaya devam ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.