,, ,

Nergis Limanlı’nın TOP5 Programı İzlenme Rekorları Kırıyor

Tv-Dünyası 31.08.2024 - 17:04, Güncelleme: 31.08.2024 - 17:04 3618 kez okundu.
 

Nergis Limanlı’nın TOP5 Programı İzlenme Rekorları Kırıyor

Nergis Limanlı’nın sunduğu TOP5 programı, sempatik tavırlarıyla izleyicileri mest ediyor.
Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Nergis Limanlı HabercaddesiTv’de yaptığı TOP5 programıyla zirveye oturdu. Yıllarca Almanya’da  yaşayan ve orada rol aldığı tiyatro oyunlarıyla ülkemizi temsil eden sinema ve tiyatro dünyasının sevilen isimlerinden Nergis Limanlı , habercaddesiTv’de yaptığı TOP5 isimli programıyla hedefi 12’den vurdu. Özellikle Almanya ve Fransa’da izlenme rekoru kıran güzel oyuncu, sempatik tavırlarıyla izleyenlerini mest ediyor adeta. TV DİZİSİ VE SİNEMA  FİLMİ GELİYOR Önümüzdeki günlerde çekimine başlanacak olan TV dizisi ve sinema filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlan
Nergis Limanlı’nın sunduğu TOP5 programı, sempatik tavırlarıyla izleyicileri mest ediyor.

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Nergis Limanlı HabercaddesiTv’de yaptığı TOP5 programıyla zirveye oturdu.

Yıllarca Almanya’da  yaşayan ve orada rol aldığı tiyatro oyunlarıyla ülkemizi temsil eden sinema ve tiyatro dünyasının sevilen isimlerinden Nergis Limanlı , habercaddesiTv’de yaptığı TOP5 isimli programıyla hedefi 12’den vurdu. Özellikle Almanya ve Fransa’da izlenme rekoru kıran güzel oyuncu, sempatik tavırlarıyla izleyenlerini mest ediyor adeta.

TV DİZİSİ VE SİNEMA  FİLMİ GELİYOR

Önümüzdeki günlerde çekimine başlanacak olan TV dizisi ve sinema filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.