,, ,

Nesrin Cavadzade'nin Talihsiz Sabahı! ‘Sandık Kokusu’na Yeni Katılan Oyuncu Kedisi İçin Koştu

Magazin 04.10.2024 - 10:14, Güncelleme: 04.10.2024 - 10:14 1768 kez okundu.
 

Nesrin Cavadzade'nin Talihsiz Sabahı! ‘Sandık Kokusu’na Yeni Katılan Oyuncu Kedisi İçin Koştu

Nesrin Cavadzade, Sandık Kokusu dizisindeki yeni rolü ve yaşadığı talihsiz kazayı anlattı. Bebek’te köpekleriyle yürüyüş yaparken basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
SHOW TV’nin sevilen dizisi Sandık Kokusu ikinci sezonuyla izleyiciyi ekrana bağlarken, diziye 'Ayça Yılmaz' karakteriyle katılan Nesrin Cavadzade ,  Bebek 'te sabah yürüyüşü yaparken objektiflere takıldı. Bir arkadaşıyla birlikte köpeklerini gezdiren oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “Üstüm başım çizildi” diyen Cavadzade, yaşadığı talihsiz olayı anlattı: “Kedim bulunduğum kattan düşmek üzereydi, onu yakalamaya çalışırken biraz üstüm başım çizildi. Neyse ki her şey yolunda. Şimdi arkadaşım ve köpişlerimizle yürüyüş yapıyoruz.” Sandık Kokusu dizisindeki yeni rolü hakkında da konuşan deneyimli oyuncu, “Dizi yeni başladı. Yine komik, çok canlı bir karakteri oynuyorum. Farklı dizilerdeki karakterlere kolayca adapte olabiliyorum. 20 yılın tecrübesi var sonuçta. Dün başlamadık, İstanbul’a dün gelmedik” sözleriyle hem kariyerindeki uzun yolculuğa hem de diziye olan heyecanına vurgu yaptı.
Nesrin Cavadzade, Sandık Kokusu dizisindeki yeni rolü ve yaşadığı talihsiz kazayı anlattı. Bebek’te köpekleriyle yürüyüş yaparken basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

SHOW TV’nin sevilen dizisi Sandık Kokusu ikinci sezonuyla izleyiciyi ekrana bağlarken, diziye 'Ayça Yılmaz' karakteriyle katılan Nesrin Cavadzade Bebek 'te sabah yürüyüşü yaparken objektiflere takıldı. Bir arkadaşıyla birlikte köpeklerini gezdiren oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Üstüm başım çizildi” diyen Cavadzade, yaşadığı talihsiz olayı anlattı: “Kedim bulunduğum kattan düşmek üzereydi, onu yakalamaya çalışırken biraz üstüm başım çizildi. Neyse ki her şey yolunda. Şimdi arkadaşım ve köpişlerimizle yürüyüş yapıyoruz.”

Sandık Kokusu dizisindeki yeni rolü hakkında da konuşan deneyimli oyuncu, “Dizi yeni başladı. Yine komik, çok canlı bir karakteri oynuyorum. Farklı dizilerdeki karakterlere kolayca adapte olabiliyorum. 20 yılın tecrübesi var sonuçta. Dün başlamadık, İstanbul’a dün gelmedik” sözleriyle hem kariyerindeki uzun yolculuğa hem de diziye olan heyecanına vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.