,, ,

Nuri Özata, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Oldu

Siyaset 10.09.2024 - 11:53, Güncelleme: 10.09.2024 - 11:53 3467 kez okundu.
 

Nuri Özata, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Oldu

Nuri Özata, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığına asaleten atandı. Genel Başkan Fatih Erbakan’ın görevlendirmesiyle yeni görevine başladı
Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığı’na vekâleten Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Batı Karadeniz Bölge Başkanı Nuri Özata 'nın Asaleten ataması yapıldı. Yeniden Refah Partisi, 31 Mart'ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde Türkiye'nin üçüncü partisi olarak büyük bir başarı göstermişti. Partinin İstanbul İl Başkanlığı’na üst düzey bir atama gerçekleştirildi. Partinin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde görev alarak birçok başarıya imza atan ve teşkilatın tanınan isimlerinden Nuri Özata, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Fatih Erbakan'ın görevlendirmesiyle İstanbul İl Başkanlığı’na asaleten atandı. Partiden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Partimizin kuruluşundan bu yana Yeniden Refah Partisi'nde çeşitli kademelerde omuz omuza mücadele verdiğimiz dava arkadaşımız, Teşkilat Başkan Yardımcımız ve Batı Karadeniz Bölge Başkanımız Sayın Nuri Özata; Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan'ın görevlendirmesi ile asaleten İstanbul il Başkanımız olarak atanmıştır. Allah'tan muvaffakiyetler diliyorum. Teşkilatımıza hayırlı olsun’dedi.
Nuri Özata, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığına asaleten atandı. Genel Başkan Fatih Erbakan’ın görevlendirmesiyle yeni görevine başladı

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığı’na vekâleten Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Batı Karadeniz Bölge Başkanı Nuri Özata 'nın Asaleten ataması yapıldı.

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart'ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde Türkiye'nin üçüncü partisi olarak büyük bir başarı göstermişti. Partinin İstanbul İl Başkanlığı’na üst düzey bir atama gerçekleştirildi. Partinin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde görev alarak birçok başarıya imza atan ve teşkilatın tanınan isimlerinden Nuri Özata, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Fatih Erbakan'ın görevlendirmesiyle İstanbul İl Başkanlığı’na asaleten atandı.

Partiden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Partimizin kuruluşundan bu yana Yeniden Refah Partisi'nde çeşitli kademelerde omuz omuza mücadele verdiğimiz dava arkadaşımız, Teşkilat Başkan Yardımcımız ve Batı Karadeniz Bölge Başkanımız Sayın Nuri Özata; Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan'ın görevlendirmesi ile asaleten İstanbul il Başkanımız olarak atanmıştır. Allah'tan muvaffakiyetler diliyorum. Teşkilatımıza hayırlı olsun’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.