,, ,

Odunpazarı Belediyesi'ne Asfalt Atığı Cezası

Gündem 05.10.2024 - 12:30, Güncelleme: 05.10.2024 - 12:53 1191 kez okundu.
 

Odunpazarı Belediyesi'ne Asfalt Atığı Cezası

Eskişehir Orhangazi Mahallesi’nde asfalt atıklarını araziye döken Odunpazarı Belediyesi’ne 1 milyon 299 bin TL ceza kesildi
Eskişehir Orhangazi Mahallesi 'nde bulunan boş bir araziye atık döküldüğüne dair gelen ihbar üzerine, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Eskişehir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede denetim yapıldı. Denetim sırasında, Odunpazarı Belediye Başkanlığı'na ait resmi bir araçla asfalt atıklarının araziye döküldüğü tespit edildi. Çevre kirliliğine neden olan bu faaliyet nedeniyle, belediyeye Çevre Kanunu kapsamında 1 milyon 299 bin TL idari para cezası kesildi. Ayrıca, atıkların kaldırılması için gerekli idari süreç başlatıldı. Yetkililer, çevre kirliliğiyle mücadele kapsamında denetimlerin aralıksız devam edeceğini bildirdi.
Eskişehir Orhangazi Mahallesi’nde asfalt atıklarını araziye döken Odunpazarı Belediyesi’ne 1 milyon 299 bin TL ceza kesildi

Eskişehir Orhangazi Mahallesi 'nde bulunan boş bir araziye atık döküldüğüne dair gelen ihbar üzerine, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Eskişehir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede denetim yapıldı.

Denetim sırasında, Odunpazarı Belediye Başkanlığı'na ait resmi bir araçla asfalt atıklarının araziye döküldüğü tespit edildi. Çevre kirliliğine neden olan bu faaliyet nedeniyle, belediyeye Çevre Kanunu kapsamında 1 milyon 299 bin TL idari para cezası kesildi. Ayrıca, atıkların kaldırılması için gerekli idari süreç başlatıldı.

Yetkililer, çevre kirliliğiyle mücadele kapsamında denetimlerin aralıksız devam edeceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.