,, ,

Osman Genç, Gambiya Büyükelçisi Alkali F. CONTEH’i Ziyaret Etti: İkili İlişkiler ve Projeler Gündemde

Dünya 10.06.2024 - 14:18, Güncelleme: 10.06.2024 - 14:18 23243+ kez okundu.
 

Osman Genç, Gambiya Büyükelçisi Alkali F. CONTEH’i Ziyaret Etti: İkili İlişkiler ve Projeler Gündemde

Osman Genç, Gambiya Büyükelçisi Alkali F. CONTEH’i ziyaret etti. İkili ilişkiler ve projeler gündemdeydi. Verimli bir görüşme oldu
Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç  ,Gambiya Büyükelçisi Alkali F. CONTEH’i makamında ziyaret etti. Bu ziyaret, Gambiya Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti arasında hayata geçirilebilecek projeler ve yatırımların ele alınması, ayrıca ikili ilişkilerin pekiştirilmesi amacıyla düzenlendi. Gambiya Büyükelçisi Alkali F. CONTEH ve diplomatları ile Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç ile bir araya gelerek gerçekleştirdiği bu toplantıda, iki ülke arasında sağlam temeller üzerine köprüler oluşturma ve iki kardeş ülke arasındaki sıcak ilişkilerin güçlenmesine yönelik anlaşmalar ve konular ele alındı. Ziyaretin sonunda, misafirperverliği ve dostane karşılaması için Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç , Gamniya Büyükelçisi Alkali F. CONTEH’e teşekkürlerini iletti. İkili ilişkiler adına son derece verimli geçen bu görüşme, ülkeler arası projeleri hayata geçirmek ve dostane ilişkileri sürdürmek adına oldukça önemli bir yer tuttu.
Osman Genç, Gambiya Büyükelçisi Alkali F. CONTEH’i ziyaret etti. İkili ilişkiler ve projeler gündemdeydi. Verimli bir görüşme oldu

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç  , Gambiya Büyükelçisi Alkali F. CONTEH’i makamında ziyaret etti. Bu ziyaret, Gambiya Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti arasında hayata geçirilebilecek projeler ve yatırımların ele alınması, ayrıca ikili ilişkilerin pekiştirilmesi amacıyla düzenlendi.

Gambiya Büyükelçisi Alkali F. CONTEH ve diplomatları ile Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç ile bir araya gelerek gerçekleştirdiği bu toplantıda, iki ülke arasında sağlam temeller üzerine köprüler oluşturma ve iki kardeş ülke arasındaki sıcak ilişkilerin güçlenmesine yönelik anlaşmalar ve konular ele alındı.

Ziyaretin sonunda, misafirperverliği ve dostane karşılaması için Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç , Gamniya Büyükelçisi Alkali F. CONTEH’e teşekkürlerini iletti. İkili ilişkiler adına son derece verimli geçen bu görüşme, ülkeler arası projeleri hayata geçirmek ve dostane ilişkileri sürdürmek adına oldukça önemli bir yer tuttu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.