,, ,

Pelin Esmer’in 'O DA BİR ŞEY Mİ' Filmi Rotterdam Film Festivali’nde Prömiyer Yapıyor

Gündem 25.10.2024 - 11:16, Güncelleme: 25.10.2024 - 11:16 1411 kez okundu.
 

Pelin Esmer’in 'O DA BİR ŞEY Mİ' Filmi Rotterdam Film Festivali’nde Prömiyer Yapıyor

Pelin Esmer’in 'O DA BİR ŞEY Mİ' filmi, Rotterdam Film Festivali’nin Harbour bölümünde 30 Ocak’ta dünya prömiyerini yapacak
Pelin Esmer’in yazıp yönettiği son filmi ‘O DA BİR ŞEY Mİ’, dünya prömiyerini Rotterdam Film Festivali’nde gerçekleştirecek. Başrollerini Timuçin Esen ve Merve Asya Özgür ’ün paylaştığı film, festivalin Harbour bölümüne seçildi.     ‘Koleksiyoncu’, ‘Oyun’, ‘11'e 10 Kala’, ‘Gözetleme Kulesi’ ve ‘İşe Yarar Bir Şey’ filmlerinin ödüllü yönetmeni Pelin Esmer’in en son 2019’da gösterime giren belgesel filmi ‘Kraliçe Lear’dan sonra şimdi de kurmaca uzun metrajlı filmi ‘O DA BİR ŞEY Mİ’ ilk kez sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye- Bulgaristan- Romanya ortak yapımı olan film, Avrupa’nın önde gelen film festivallerinden 30 Ocak- 9 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek Rotterdam Uluslararası Film Festivali’nin Harbour bölümünde prömiyerini yapacak.    Senaryosunu Pelin Esmer’in kaleme aldığı ‘O DA BİR ŞEY Mİ’, Söke’de doğup büyüyen otel görevlisi bir genç kızla, İstanbul’da yaşayan tanınmış bir yönetmenin iç içe geçen hayatlarını konu alıyor.    Kerem Çatay (Ay Yapım), Dilde Mahalli (Rosa Film) ve Pelin Esmer (sinefilm)’in yapımcılığını üstlendiği ‘O DA BİR ŞEY Mİ’nin tüm çekimleri Söke ve İstanbul’da gerçekleştirildi. Başrollerini Timuçin Esen ve ilk kez kamera karşısına geçen genç oyuncu Merve Asya Özgür’ün paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda İpek Bilgin, Nur Sürer, Mehmet Kurtuluş, Şebnem Hassanisoughi, Asiye Dinçsoy, Sermet Yeşil, Fehmi Karaarslan, Laçin Ceylan, Deniz Karaoğlu, Oğuz Kara gibi usta ve genç isimler bir arada yer alıyor.
Pelin Esmer’in 'O DA BİR ŞEY Mİ' filmi, Rotterdam Film Festivali’nin Harbour bölümünde 30 Ocak’ta dünya prömiyerini yapacak

Pelin Esmer’in yazıp yönettiği son filmi ‘O DA BİR ŞEY Mİ’, dünya prömiyerini Rotterdam Film Festivali’nde gerçekleştirecek. Başrollerini Timuçin Esen ve Merve Asya Özgür ’ün paylaştığı film, festivalin Harbour bölümüne seçildi.  

 

‘Koleksiyoncu’, ‘Oyun’, ‘11'e 10 Kala’, ‘Gözetleme Kulesi’ ve ‘İşe Yarar Bir Şey’ filmlerinin ödüllü yönetmeni Pelin Esmer’in en son 2019’da gösterime giren belgesel filmi ‘Kraliçe Lear’dan sonra şimdi de kurmaca uzun metrajlı filmi ‘O DA BİR ŞEY Mİ’ ilk kez sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye- Bulgaristan- Romanya ortak yapımı olan film, Avrupa’nın önde gelen film festivallerinden 30 Ocak- 9 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek Rotterdam Uluslararası Film Festivali’nin Harbour bölümünde prömiyerini yapacak. 

 

Senaryosunu Pelin Esmer’in kaleme aldığı ‘O DA BİR ŞEY Mİ’, Söke’de doğup büyüyen otel görevlisi bir genç kızla, İstanbul’da yaşayan tanınmış bir yönetmenin iç içe geçen hayatlarını konu alıyor. 

 

Kerem Çatay (Ay Yapım), Dilde Mahalli (Rosa Film) ve Pelin Esmer (sinefilm)’in yapımcılığını üstlendiği ‘O DA BİR ŞEY Mİ’nin tüm çekimleri Söke ve İstanbul’da gerçekleştirildi. Başrollerini Timuçin Esen ve ilk kez kamera karşısına geçen genç oyuncu Merve Asya Özgür’ün paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda İpek Bilgin, Nur Sürer, Mehmet Kurtuluş, Şebnem Hassanisoughi, Asiye Dinçsoy, Sermet Yeşil, Fehmi Karaarslan, Laçin Ceylan, Deniz Karaoğlu, Oğuz Kara gibi usta ve genç isimler bir arada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.