,, ,

Ramiz Özbay’dan “Testere İstanbul’da” Kısa Film ve Klip Çekimi

Tv-Dünyası 12.09.2024 - 12:20, Güncelleme: 12.09.2024 - 12:24 2730 kez okundu.
 

Ramiz Özbay’dan “Testere İstanbul’da” Kısa Film ve Klip Çekimi

Ramiz Özbay, “Testere İstanbul’da” kısa filmi ve “Testere” adlı şarkısının klibini Hollywood yıldızlarıyla birlikte İstanbul’da çekti. Klip, 31 Ekim 2024’te yayınlanacak
İş İnsanı Ramiz Özbay Hollywood Efsaneleri serisi kapsamında gerçekleştirdiği yeni projesi 4. Bölüm çekimleri  " Testere İstanbul 'da adlı kısa film ve "Testere" adlı yeni şarkısının klibini geçtiğimiz günlerde çekti. Klip çekimi Bakırköy sahne 74 adlı gece kulubünde gerçekleşti. Klip çekimine Hollywood oyuncuları "Testere" (SAW) film serisinin başrol oyuncusu Costas Mandylor "HOSTEL" filminin oyuncuları  Barbara Nedeljakova ve Jana Kaderabkova . " Eternal ve Room 4D filimleriyle tanınan  oyuncu Franky Lankester.  "Koruma" filminin başrol oyuncusu Tomas Szomju ve şarkıcılar Pelin Suade ile Nilay Dorsa eşlik etti. Ramiz Özbay 'ın kendi söylediği ve kendi yönettiği " Testere" adlı klibi 31 Ekim 2024 de  Cadılar Bayramında yayınlayacak.
Ramiz Özbay, “Testere İstanbul’da” kısa filmi ve “Testere” adlı şarkısının klibini Hollywood yıldızlarıyla birlikte İstanbul’da çekti. Klip, 31 Ekim 2024’te yayınlanacak
İş İnsanı Ramiz Özbay Hollywood Efsaneleri serisi kapsamında gerçekleştirdiği yeni projesi 4. Bölüm çekimleri  " Testere İstanbul 'da adlı kısa film ve "Testere" adlı yeni şarkısının klibini geçtiğimiz günlerde çekti.

Klip çekimi Bakırköy sahne 74 adlı gece kulubünde gerçekleşti. Klip çekimine Hollywood oyuncuları "Testere" (SAW) film serisinin başrol oyuncusu Costas Mandylor "HOSTEL" filminin oyuncuları  Barbara Nedeljakova ve Jana Kaderabkova . " Eternal ve Room 4D filimleriyle tanınan  oyuncu Franky Lankester.  "Koruma" filminin başrol oyuncusu Tomas Szomju ve şarkıcılar Pelin Suade ile Nilay Dorsa eşlik etti.

Ramiz Özbay 'ın kendi söylediği ve kendi yönettiği " Testere" adlı klibi 31 Ekim 2024 de  Cadılar Bayramında yayınlayacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.