,, ,

Recep Hasar kimdir?

Kimdir 02.07.2024 - 11:44, Güncelleme: 02.07.2024 - 11:44 8874+ kez okundu.
 

Recep Hasar kimdir?

Recep Hasar kimdir?
Recep Hasar , Malatya'nın Pütürge ilçesinde doğmuştur. İlköğrenimini Pütürge Dumlupınar İlköğretim Okulu'nda tamamlamış, lise eğitimini ise Pütürge Lisesi'nde almıştır. 2008 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2015 yılında Bilecik'te kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başlamıştır. Recep Hasar Bu süre zarfında Balıkesir'in Bandırma ilçesi ve Sakarya'nın Hendek ilçesinde kaymakam refikliği yapmış, İstanbul'da teftiş stajını tamamlamış ve Ordu'nun Aybastı ilçesinde kaymakam vekili olarak görev almıştır. Stajı sırasında İngiltere'de İngiliz devlet yapısı, kültürü ve dili üzerine eğitim almıştır. Kaymakamlık kursunu başarıyla bitirdikten sonra, 2017-2018 yıllarında Bartın'ın Ulus ilçesinde, 2018-2020 yıllarında ise Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesinde kaymakam olarak görev yapmıştır. Recep Hasar 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen Sivrice-Doğanyol depreminde AFAD yardımlarının koordinasyonu için Malatya Valiliği emrine vali yardımcısı olarak atanmıştır. 2020-2022 yıllarında Siirt'in Şirvan ilçesinde kaymakamlık yapmış, ardından 11 Ağustos 2022 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Sinop'un Ayancık ilçesine kaymakam olarak atanmıştır. 24 Ağustos 2022 tarihinde Ayancık'taki görevine başlayan Recep Hasar, 1 Temmuz 2024'te Recep Hasar Diyarbakır Bismil Kaymakamı olarak atanmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Recep Hasar kimdir?

Recep Hasar , Malatya'nın Pütürge ilçesinde doğmuştur. İlköğrenimini Pütürge Dumlupınar İlköğretim Okulu'nda tamamlamış, lise eğitimini ise Pütürge Lisesi'nde almıştır. 2008 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2015 yılında Bilecik'te kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başlamıştır.

Recep Hasar Bu süre zarfında Balıkesir'in Bandırma ilçesi ve Sakarya'nın Hendek ilçesinde kaymakam refikliği yapmış, İstanbul'da teftiş stajını tamamlamış ve Ordu'nun Aybastı ilçesinde kaymakam vekili olarak görev almıştır. Stajı sırasında İngiltere'de İngiliz devlet yapısı, kültürü ve dili üzerine eğitim almıştır. Kaymakamlık kursunu başarıyla bitirdikten sonra, 2017-2018 yıllarında Bartın'ın Ulus ilçesinde, 2018-2020 yıllarında ise Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesinde kaymakam olarak görev yapmıştır.

Recep Hasar 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen Sivrice-Doğanyol depreminde AFAD yardımlarının koordinasyonu için Malatya Valiliği emrine vali yardımcısı olarak atanmıştır. 2020-2022 yıllarında Siirt'in Şirvan ilçesinde kaymakamlık yapmış, ardından 11 Ağustos 2022 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Sinop'un Ayancık ilçesine kaymakam olarak atanmıştır.

24 Ağustos 2022 tarihinde Ayancık'taki görevine başlayan Recep Hasar, 1 Temmuz 2024'te Recep Hasar Diyarbakır Bismil Kaymakamı olarak atanmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.