,, ,

Rize Emniyeti'nden Uyuşturucu Operasyonu: 6 Kişi Gözaltına Alındı

Asayiş 02.09.2024 - 10:47, Güncelleme: 02.09.2024 - 10:47 3005 kez okundu.
 

Rize Emniyeti'nden Uyuşturucu Operasyonu: 6 Kişi Gözaltına Alındı

Rize Emniyeti, uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik operasyonda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirdi
Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslar ile ilimize uyuşturucu madde getireceği değerlendirilen kişi ve gruplara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, tespit edilen 6 şahsın araçlarında, üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Ele geçirilen maddeler arasında: 2,2 kg kurumaya bırakılmış kenevir bitkisi, 23 kök kenevir bitkisi, 110 gr hint keneviri tohumu, 19,62 gr sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 8 adet sentetik ecza hapı (nourotin) yer aldı. Operasyon sonucunda, 6 şahıs hakkında gerekli adli işlemler yapılmış olup, Rize genelinde narkotik suçlarla mücadele kararlılıkla devam etmektedir.
Rize Emniyeti, uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik operasyonda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirdi

Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslar ile ilimize uyuşturucu madde getireceği değerlendirilen kişi ve gruplara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, tespit edilen 6 şahsın araçlarında, üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Ele geçirilen maddeler arasında:

  • 2,2 kg kurumaya bırakılmış kenevir bitkisi,
  • 23 kök kenevir bitkisi,
  • 110 gr hint keneviri tohumu,
  • 19,62 gr sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi,
  • 8 adet sentetik ecza hapı (nourotin) yer aldı.

Operasyon sonucunda, 6 şahıs hakkında gerekli adli işlemler yapılmış olup, Rize genelinde narkotik suçlarla mücadele kararlılıkla devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.