,, ,

Rodeo Gösterisinde Boğa Panik Yarattı: 4 Yaralı!

Dünya 10.06.2024 - 18:10, Güncelleme: 10.06.2024 - 18:10 23447+ kez okundu.
 

Rodeo Gösterisinde Boğa Panik Yarattı: 4 Yaralı!

Sisters kentindeki rodeo gösterisi, kontrolünü kaybeden bir boğanın seyircilerin arasına dalmasıyla korkunç bir hal aldı. Olayda 4 kişi yaralandı.
Cumartesi günü Sisters kentinde düzenlenen rodeo gösterisi, korkunç bir olayla gölgelendi. Bir boğa , seyircilerin arasına dalarak panik yarattı ve 4 kişinin yaralanmasına neden oldu. Olay, seyircilerin büyük bir coşkuyla izlediği gösterinin heyecanı tam zirvede iken gerçekleşti. Kontrolünü kaybeden boğa, korkulukların üzerinden atlayarak seyircilerin arasına daldı. Panik yaşayan seyirciler kaçışmaya çalışırken, boğa hızla koşarak gösteri alanından ayrıldı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, boğanın bir kişiye de boynuzuyla saldırdığı belirtildi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralanan 4 kişiyi ambulanstransport bằng araçlarla hastaneye kaldırdı. Yaralıların durumunun ise stabil olduğu öğrenildi. Bu talihsiz olay, rodeo gibi hayvanların kullanıldığı eğlencelerin her zaman risk taşıdığının bir göstergesi olarak nitelendirildi. Yetkililer, olayla ilgili soruşturma başlattıklarını ve gerekli incelemeleri yapacaklarını açıkladı.
Sisters kentindeki rodeo gösterisi, kontrolünü kaybeden bir boğanın seyircilerin arasına dalmasıyla korkunç bir hal aldı. Olayda 4 kişi yaralandı.

Cumartesi günü Sisters kentinde düzenlenen rodeo gösterisi, korkunç bir olayla gölgelendi. Bir boğa , seyircilerin arasına dalarak panik yarattı ve 4 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Olay, seyircilerin büyük bir coşkuyla izlediği gösterinin heyecanı tam zirvede iken gerçekleşti. Kontrolünü kaybeden boğa, korkulukların üzerinden atlayarak seyircilerin arasına daldı. Panik yaşayan seyirciler kaçışmaya çalışırken, boğa hızla koşarak gösteri alanından ayrıldı.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, boğanın bir kişiye de boynuzuyla saldırdığı belirtildi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralanan 4 kişiyi ambulanstransport bằng araçlarla hastaneye kaldırdı. Yaralıların durumunun ise stabil olduğu öğrenildi.

Bu talihsiz olay, rodeo gibi hayvanların kullanıldığı eğlencelerin her zaman risk taşıdığının bir göstergesi olarak nitelendirildi. Yetkililer, olayla ilgili soruşturma başlattıklarını ve gerekli incelemeleri yapacaklarını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.