,, ,

Şafak Sezer Yaşananlara İsyan Etti: Dua Etmemize İzin Vermediler, İnsan Biraz Saygı Duymalı

Magazin 19.08.2024 - 14:52, Güncelleme: 19.08.2024 - 14:52 10388+ kez okundu.
 

Şafak Sezer Yaşananlara İsyan Etti: Dua Etmemize İzin Vermediler, İnsan Biraz Saygı Duymalı

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Aydemir Akbaş, sağlık sorunlarına yenik düşerek vefat etti. Cenazesinde yaşanan olaylar törene gölge düşürdü.
Yeşilçam ’ın usta oyuncusu Aydemir Akbaş , uzun süredir mücadele ettiği sağlık sorunlarına yenik düşerek geçtiğimiz günlerde hayata veda etti. Sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlanan Akbaş’ın cenaze töreninde ise beklenmedik bir kaos yaşandı. Cenaze töreni, Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen anma programı ve Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi  'nde kılınan öğle namazının ardından Feriköy Mezarlığı  'nda defnedilmesiyle tamamlandı. Ancak, törende yaşanan olaylar törene gölge düşürdü. Sağlık sorunları nedeniyle tekerlekli sandalyeyle cenazeye katılan İbrahim Tatlıses’in, cenaze namazında en önde yer alma isteği karmaşaya yol açtı. Bu sırada, ünlülerle fotoğraf çekmeye çalışan ve cenazeyi canlı yayınlayan bazı vatandaşlar, törene katılanları zor durumda bıraktı. Cenaze töreninde yaşanan bu duruma Şafak Sezer sert tepki gösterdi. Sezer, cenaze sırasında yaşanan saygısızlıklardan dolayı dua dahi edemediklerini belirterek, “Hayatımda böyle bir şey görmedim, ne de yaşadım. Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi. Para isteyen mi dersin, iş isteyen mi! İnanılmaz bir rezillik,” ifadelerini kullandı. Sezer, sözlerine şu şekilde devam etti: “Cami hocası namazı kıldıramayınca uyardı. İbrahim abi, 45 yıllık arkadaşıyla vedalaşmaya gelmiş, zor duruma düştü. Tabutun etrafını garip kıyafetli TikTokçu çocuklar sarmış, garip hareketler yapıyorlar. Bir canlı yayın yapma modası başlamış. Akıl alır gibi değil. Dua etmemize izin vermediler, insan biraz saygı duyar.” Aydemir Akbaş’ın son yolculuğuna uğurlandığı tören, yaşanan bu olaylarla birlikte maalesef saygıdan yoksun bir şekilde anılacak gibi görünüyor.
Yeşilçam’ın usta oyuncusu Aydemir Akbaş, sağlık sorunlarına yenik düşerek vefat etti. Cenazesinde yaşanan olaylar törene gölge düşürdü.

Yeşilçam ’ın usta oyuncusu Aydemir Akbaş , uzun süredir mücadele ettiği sağlık sorunlarına yenik düşerek geçtiğimiz günlerde hayata veda etti. Sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlanan Akbaş’ın cenaze töreninde ise beklenmedik bir kaos yaşandı.

Cenaze töreni, Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen anma programı ve Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi  'nde kılınan öğle namazının ardından Feriköy Mezarlığı  'nda defnedilmesiyle tamamlandı. Ancak, törende yaşanan olaylar törene gölge düşürdü.

Sağlık sorunları nedeniyle tekerlekli sandalyeyle cenazeye katılan İbrahim Tatlıses’in, cenaze namazında en önde yer alma isteği karmaşaya yol açtı. Bu sırada, ünlülerle fotoğraf çekmeye çalışan ve cenazeyi canlı yayınlayan bazı vatandaşlar, törene katılanları zor durumda bıraktı.

Cenaze töreninde yaşanan bu duruma Şafak Sezer sert tepki gösterdi. Sezer, cenaze sırasında yaşanan saygısızlıklardan dolayı dua dahi edemediklerini belirterek, “Hayatımda böyle bir şey görmedim, ne de yaşadım. Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi. Para isteyen mi dersin, iş isteyen mi! İnanılmaz bir rezillik,” ifadelerini kullandı.

Sezer, sözlerine şu şekilde devam etti: “Cami hocası namazı kıldıramayınca uyardı. İbrahim abi, 45 yıllık arkadaşıyla vedalaşmaya gelmiş, zor duruma düştü. Tabutun etrafını garip kıyafetli TikTokçu çocuklar sarmış, garip hareketler yapıyorlar. Bir canlı yayın yapma modası başlamış. Akıl alır gibi değil. Dua etmemize izin vermediler, insan biraz saygı duyar.”

Aydemir Akbaş’ın son yolculuğuna uğurlandığı tören, yaşanan bu olaylarla birlikte maalesef saygıdan yoksun bir şekilde anılacak gibi görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.