,, ,

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Yetkililer, Nöbetçi İtfaiyecilerle Bayramlaştı

Gündem 15.06.2024 - 13:18, Güncelleme: 15.06.2024 - 13:18 6526+ kez okundu.
 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Yetkililer, Nöbetçi İtfaiyecilerle Bayramlaştı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Vali Yaşar Karadeniz ve diğer yetkililer, İtfaiye Daire Başkanlığı'nda nöbetçi itfaiye erleriyle bayramlaştı.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar , Valimiz Yaşar Karadeniz , İl Emniyet Müdürümüz Selçuk Doğuş , Jandarma Albay Necdet Karaca ve ilçe belediye başkanları ile birlikte İtfaiye Daire Başkanlığımızı ziyaret ederek nöbetçi itfaiye erleriyle bayramlaştı. Gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Alemdar, bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmenin en güzel vesileleri olduğunu ifade ederek, "Kurban Bayramı'nda da tıpkı diğer bayramlarda olduğu gibi fedakarlık ve özveriyle görev başında olan itfaiye teşkilatımızın bayramını kutlamak için buradayız. Bayram boyunca şehrimizin güvenliği ve huzuru için özveriyle çalışacak olan itfaiye erlerimize kolaylıklar diliyor, aileleriyle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum." dedi. Vali Yaşar Karadeniz de yaptığı konuşmada, itfaiye teşkilatının zorlu ve önemli bir görev üstlendiğini belirterek, "Her zaman fedakarlıkla çalışan itfaiye erlerimize teşekkür ediyorum. Bayramları da görev başında geçirecek olan itfaiye erlerimize kazasız ve belasız bir bayram diliyorum." şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Alemdar ve beraberindekiler, itfaiye erleriyle tek tek bayramlaşarak sohbet etti.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Vali Yaşar Karadeniz ve diğer yetkililer, İtfaiye Daire Başkanlığı'nda nöbetçi itfaiye erleriyle bayramlaştı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar , Valimiz Yaşar Karadeniz , İl Emniyet Müdürümüz Selçuk Doğuş , Jandarma Albay Necdet Karaca ve ilçe belediye başkanları ile birlikte İtfaiye Daire Başkanlığımızı ziyaret ederek nöbetçi itfaiye erleriyle bayramlaştı.

Gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Alemdar, bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmenin en güzel vesileleri olduğunu ifade ederek, "Kurban Bayramı'nda da tıpkı diğer bayramlarda olduğu gibi fedakarlık ve özveriyle görev başında olan itfaiye teşkilatımızın bayramını kutlamak için buradayız. Bayram boyunca şehrimizin güvenliği ve huzuru için özveriyle çalışacak olan itfaiye erlerimize kolaylıklar diliyor, aileleriyle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum." dedi.

Vali Yaşar Karadeniz de yaptığı konuşmada, itfaiye teşkilatının zorlu ve önemli bir görev üstlendiğini belirterek, "Her zaman fedakarlıkla çalışan itfaiye erlerimize teşekkür ediyorum. Bayramları da görev başında geçirecek olan itfaiye erlerimize kazasız ve belasız bir bayram diliyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Alemdar ve beraberindekiler, itfaiye erleriyle tek tek bayramlaşarak sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.