,, ,

Sedef Şahin’in Büyük Değişimi ve Yeni Kariyeri Dikkat Çekiyor!

Magazin 05.10.2024 - 13:14, Güncelleme: 05.10.2024 - 13:14 2974 kez okundu.
 

Sedef Şahin’in Büyük Değişimi ve Yeni Kariyeri Dikkat Çekiyor!

Sedef Şahin, Adını Feriha Koydum dizisindeki rolünün ardından öğretim görevlisi olarak yeni kariyerine adım attı
Televizyon tarihine damga vuran Adını Feriha Koydum dizisinde Cansu İlhanlı rolüyle tanınan Sedef Şahin , yıllar içindeki değişimi ve yeni mesleğiyle yeniden gündeme geldi. 2011-2012 yılları arasında yayınlanan ve başrollerinde Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Vahide Perçin ve Ceyda Ateş gibi isimlerin yer aldığı dizinin unutulmaz karakterlerinden biri olan Şahin, oyunculuğunun yanı sıra yeni kariyeriyle de adından söz ettiriyor. Dizinin ardından estetik operasyonlar geçiren ve fazla kilolarını vererek dikkat çeken oyuncu, büyük bir değişimle karşımıza çıktı. Artık sadece oyunculuğuyla değil, bambaşka bir alanda da adından söz ettiren Şahin, yeni bir meslek edinerek öğretim görevlisi olarak eğitim vermeye başladı. Şahin, özel bir üniversitenin tiyatro bölümünde genç yeteneklere eğitim veriyor. Hem mesleki değişimi hem de dikkat çeken fiziksel dönüşümüyle göz önünde olan Sedef Şahin, hayranlarından olumlu yorumlar alıyor ve yeni kariyerinde başarılı adımlarla ilerliyor.
Sedef Şahin, Adını Feriha Koydum dizisindeki rolünün ardından öğretim görevlisi olarak yeni kariyerine adım attı

Televizyon tarihine damga vuran Adını Feriha Koydum dizisinde Cansu İlhanlı rolüyle tanınan Sedef Şahin , yıllar içindeki değişimi ve yeni mesleğiyle yeniden gündeme geldi. 2011-2012 yılları arasında yayınlanan ve başrollerinde Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Vahide Perçin ve Ceyda Ateş gibi isimlerin yer aldığı dizinin unutulmaz karakterlerinden biri olan Şahin, oyunculuğunun yanı sıra yeni kariyeriyle de adından söz ettiriyor.

Dizinin ardından estetik operasyonlar geçiren ve fazla kilolarını vererek dikkat çeken oyuncu, büyük bir değişimle karşımıza çıktı. Artık sadece oyunculuğuyla değil, bambaşka bir alanda da adından söz ettiren Şahin, yeni bir meslek edinerek öğretim görevlisi olarak eğitim vermeye başladı. Şahin, özel bir üniversitenin tiyatro bölümünde genç yeteneklere eğitim veriyor.

Hem mesleki değişimi hem de dikkat çeken fiziksel dönüşümüyle göz önünde olan Sedef Şahin, hayranlarından olumlu yorumlar alıyor ve yeni kariyerinde başarılı adımlarla ilerliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.