,, ,

Serdivan Belediyesi'nde Yeni Yönetim Modeli: Koordinatör Atamaları Başladı

Gündem 27.07.2024 - 11:29, Güncelleme: 27.07.2024 - 11:29 4308+ kez okundu.
 

Serdivan Belediyesi'nde Yeni Yönetim Modeli: Koordinatör Atamaları Başladı

Serdivan Belediyesi, Osman Çelik'in başkanlığı döneminde yeni bir yönetim modeline geçerek, müdürlerin bulunduğu birimlere dışarıdan koordinatörler atadı.
31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti adayı Osman Çelik ’in başkan olduğu Serdivan Belediyesi , yeni bir yönetim modeline geçiş yaptı. Seçimlerin ardından çeşitli birimlerde yapılan müdür ve yönetici atamalarının ardından şimdi de koordinatör görevlendirmeleri başladı. Yeni Yönetim Modeli Belediyede halihazırda müdürlerin bulunduğu birimlere, dışarıdan koordinatörler atanarak birimler arası işbirliğini artırma hedefleniyor. Bazıları belediye kadrosu dışından olan bu koordinatörler, müdürlerin ve birimlerin çalışmalarını koordine ederek daha etkin bir yönetim sağlamayı amaçlıyor. Yeni modelin, belediyenin hizmet kalitesini artırması bekleniyor.
Serdivan Belediyesi, Osman Çelik'in başkanlığı döneminde yeni bir yönetim modeline geçerek, müdürlerin bulunduğu birimlere dışarıdan koordinatörler atadı.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti adayı Osman Çelik ’in başkan olduğu Serdivan Belediyesi , yeni bir yönetim modeline geçiş yaptı. Seçimlerin ardından çeşitli birimlerde yapılan müdür ve yönetici atamalarının ardından şimdi de koordinatör görevlendirmeleri başladı.

Yeni Yönetim Modeli

Belediyede halihazırda müdürlerin bulunduğu birimlere, dışarıdan koordinatörler atanarak birimler arası işbirliğini artırma hedefleniyor. Bazıları belediye kadrosu dışından olan bu koordinatörler, müdürlerin ve birimlerin çalışmalarını koordine ederek daha etkin bir yönetim sağlamayı amaçlıyor. Yeni modelin, belediyenin hizmet kalitesini artırması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.