,, ,

Sıla Türkoğlu ve Ata Ayyıldız'dan Aşk Dolu Paylaşımlar

Magazin 12.10.2024 - 10:52, Güncelleme: 12.10.2024 - 10:52 3159 kez okundu.
 

Sıla Türkoğlu ve Ata Ayyıldız'dan Aşk Dolu Paylaşımlar

25 yaşındaki Sıla Türkoğlu, Instagram'da işletmeci Ata Ayyıldız ile aşkını ilan etti. Paylaşım, binlerce beğeni ve yorum alarak büyük ilgi gördü
25 yaşındaki oyuncu Sıla Türkoğlu , dün Instagram hesabında aşkını ilan ederek dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncu, işletmeci Ata Ayyıldız ile yeni bir ilişkiye yelken açtığını duyurmuştu. Sıla Türkoğlu sevgilisi Ata Ayyıldız ile birlikte çektikleri fotoğrafı ilk kez takipçileriyle paylaştı. Bu paylaşım, binlerce beğeni alarak büyük ilgi gördü. Sıla'nın bu paylaşımının ardından Ata Ayyıldız da Instagram hesabından peş peşe fotoğraflar paylaştı. Ayyıldız'ın paylaşımları da büyük ilgi toplayarak binlerce beğeni ve yorum aldı. Çiftin sosyal medya üzerindeki bu samimi anları, hayranları tarafından heyecanla karşılandı.
25 yaşındaki Sıla Türkoğlu, Instagram'da işletmeci Ata Ayyıldız ile aşkını ilan etti. Paylaşım, binlerce beğeni ve yorum alarak büyük ilgi gördü

25 yaşındaki oyuncu Sıla Türkoğlu , dün Instagram hesabında aşkını ilan ederek dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncu, işletmeci Ata Ayyıldız ile yeni bir ilişkiye yelken açtığını duyurmuştu.

Sıla Türkoğlu sevgilisi Ata Ayyıldız ile birlikte çektikleri fotoğrafı ilk kez takipçileriyle paylaştı. Bu paylaşım, binlerce beğeni alarak büyük ilgi gördü.

Sıla'nın bu paylaşımının ardından Ata Ayyıldız da Instagram hesabından peş peşe fotoğraflar paylaştı. Ayyıldız'ın paylaşımları da büyük ilgi toplayarak binlerce beğeni ve yorum aldı. Çiftin sosyal medya üzerindeki bu samimi anları, hayranları tarafından heyecanla karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.