,, ,

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin 50. Yılına Özel Tasarımlar Kitabı Yayınlandı

Gündem 28.09.2024 - 12:14, Güncelleme: 28.09.2024 - 12:14 2678 kez okundu.
 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin 50. Yılına Özel Tasarımlar Kitabı Yayınlandı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin 50. yılına özel hazırlanan “50. Yıl İçin Tasarımlar” kitabı, kampüs planlaması ve anıt projelerini içeriyor. Kitap, geleceğe miras olarak değerlendiriliyor.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 'nin kuruluşunun 50. yılına armağan olarak, Prof. Dr. Uğur Tuztaşı ve Doç. Dr. Pınar Koç tarafından "50. Yıl İçin Tasarımlar" isimli bir kitap hazırlandı. Kitap, üniversitenin kampüsünün gelecek planlaması için Mimarlık bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan projeleri içeriyor. Yayınlanan kitapta, üniversitenin mevcut yerleşkesindeki binaların eskimesi sonucunda ortaya çıkan gereklilikler ve yeni kampüs planlaması için hazırlanan projelerin yanı sıra, 50. yıl anıtı projeleri de yer aldı. Sivas Turizm Derneği ve Anadolu Basın Birliği Sivas Şube Başkanı Gazeteci Hakan Bakar, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Uğur Tuztaşı’yı ziyaretinde, "Bu kitap, geleceğe önemli bir miras olarak şehrimiz için faydalı olmalı. İçerisinde yer alan projeler, şehir merkezinde kullanıldığında şehre ayrı bir değer katacak. Eğer bu çalışmalar belirli alanlarda kullanılırsa, bu projeleri çizen öğrenci arkadaşlarımız için de bir motivasyon kaynağı olacaktır. Hem üniversitemizi hem de şehrimizi modern çizgilerle daha da güzelleştirebiliriz. Kitapta emeği geçen başta Uğur hocamız olmak üzere herkese teşekkür ederim," ifadelerini kullandı. Ziyaretin ardından Prof. Dr. Uğur Tuztaşı , günün anısına bir fotoğraf çektirerek, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin 50. yılına özel olarak hazırlanan kitabı Gazeteci Hakan Bakar’a hediye etti.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin 50. yılına özel hazırlanan “50. Yıl İçin Tasarımlar” kitabı, kampüs planlaması ve anıt projelerini içeriyor. Kitap, geleceğe miras olarak değerlendiriliyor.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 'nin kuruluşunun 50. yılına armağan olarak, Prof. Dr. Uğur Tuztaşı ve Doç. Dr. Pınar Koç tarafından "50. Yıl İçin Tasarımlar" isimli bir kitap hazırlandı. Kitap, üniversitenin kampüsünün gelecek planlaması için Mimarlık bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan projeleri içeriyor.

Yayınlanan kitapta, üniversitenin mevcut yerleşkesindeki binaların eskimesi sonucunda ortaya çıkan gereklilikler ve yeni kampüs planlaması için hazırlanan projelerin yanı sıra, 50. yıl anıtı projeleri de yer aldı.

Sivas Turizm Derneği ve Anadolu Basın Birliği Sivas Şube Başkanı Gazeteci Hakan Bakar, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Uğur Tuztaşı’yı ziyaretinde, "Bu kitap, geleceğe önemli bir miras olarak şehrimiz için faydalı olmalı. İçerisinde yer alan projeler, şehir merkezinde kullanıldığında şehre ayrı bir değer katacak. Eğer bu çalışmalar belirli alanlarda kullanılırsa, bu projeleri çizen öğrenci arkadaşlarımız için de bir motivasyon kaynağı olacaktır. Hem üniversitemizi hem de şehrimizi modern çizgilerle daha da güzelleştirebiliriz. Kitapta emeği geçen başta Uğur hocamız olmak üzere herkese teşekkür ederim," ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Prof. Dr. Uğur Tuztaşı , günün anısına bir fotoğraf çektirerek, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin 50. yılına özel olarak hazırlanan kitabı Gazeteci Hakan Bakar’a hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.