,, ,

Şoförler Platformu Başkanı İsmail Yıldız ’ndan Başsağlığı Mesajı

Gündem 10.08.2024 - 13:01, Güncelleme: 10.08.2024 - 13:01 4900+ kez okundu.
 

Şoförler Platformu Başkanı İsmail Yıldız ’ndan Başsağlığı Mesajı

Ankara-Eskişehir otoyolunda meydana gelen kazada 9 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı. Şoförlere uykusuz araç kullanmamaları konusunda uyarılar yapıldı
Şoförler Platformu Kurucusu ve Başkanı İsmail Yıldız , Ankara-Eskişehir otoyolunda meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı dileklerini iletti. İsmail Yıldız , "Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum," dedi. Kaza, Sincan ilçesi Olukpınar mevkiinde, Eskişehir istikametine doğru ilerleyen bir otobüsün kontrolden çıkarak köprünün beton kolonuna çarpması sonucu gerçekleşti. Kazada 9 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı. Olay yerine hızla sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Yıldız, kazanın ardından yaptığı açıklamada, şoförleri uykusuz araç kullanmamaları, takograf kurallarına ve trafik kurallarına sıkı sıkıya uymaları konusunda uyardı. "İnsan hayatından daha değerli bir şey yok," ifadelerini kullanan Yıldız, trafik güvenliğinin önemine dikkat çekti.
Ankara-Eskişehir otoyolunda meydana gelen kazada 9 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı. Şoförlere uykusuz araç kullanmamaları konusunda uyarılar yapıldı

Şoförler Platformu Kurucusu ve Başkanı İsmail Yıldız , Ankara- Eskişehir otoyolunda meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı dileklerini iletti. İsmail Yıldız , "Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum," dedi.

Kaza, Sincan ilçesi Olukpınar mevkiinde, Eskişehir istikametine doğru ilerleyen bir otobüsün kontrolden çıkarak köprünün beton kolonuna çarpması sonucu gerçekleşti. Kazada 9 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı. Olay yerine hızla sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

Yıldız, kazanın ardından yaptığı açıklamada, şoförleri uykusuz araç kullanmamaları, takograf kurallarına ve trafik kurallarına sıkı sıkıya uymaları konusunda uyardı. "İnsan hayatından daha değerli bir şey yok," ifadelerini kullanan Yıldız, trafik güvenliğinin önemine dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.