,, ,

Sultanbeyli Atlaspark AVM’de İntihar Şoku

Gündem 17.09.2024 - 15:14, Güncelleme: 17.09.2024 - 15:15 2563 kez okundu.
 

Sultanbeyli Atlaspark AVM’de İntihar Şoku

Sultanbeyli Atlaspark AVM’de genç bir adam 2. kattan atlayarak intihar etti. Olay, çevrede büyük panik ve üzüntü yarattı
Sultanbeyli Atlaspark AVM’de meydana gelen intihar olayı, bölgede büyük bir şok yarattı. Genç bir adamın alışveriş merkezinde kendini boşluğa bıraktığı olay, çevrede paniğe neden oldu. İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde bulunan AVM’ye giden genç adam, 2. kattan atlayarak intihar etti. Olayın ardından hayatını kaybeden adamın cesedi, güvenlik görevlileri ve sağlık ekipleri tarafından bulundu. Cep telefonlarıyla kaydedilen görüntülerde, intihar sonrası yaşanan büyük panik ve çaresizlik anları gözler önüne serildi. Olayın ardından güvenlik güçleri inceleme başlattı. AVM’de yaşanan bu üzücü intihar olayı, kamuoyunda derin üzüntü ve endişeye yol açtı.
Sultanbeyli Atlaspark AVM’de genç bir adam 2. kattan atlayarak intihar etti. Olay, çevrede büyük panik ve üzüntü yarattı

Sultanbeyli Atlaspark AVM’de meydana gelen intihar olayı, bölgede büyük bir şok yarattı. Genç bir adamın alışveriş merkezinde kendini boşluğa bıraktığı olay, çevrede paniğe neden oldu.

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde bulunan AVM’ye giden genç adam, 2. kattan atlayarak intihar etti. Olayın ardından hayatını kaybeden adamın cesedi, güvenlik görevlileri ve sağlık ekipleri tarafından bulundu. Cep telefonlarıyla kaydedilen görüntülerde, intihar sonrası yaşanan büyük panik ve çaresizlik anları gözler önüne serildi.

Olayın ardından güvenlik güçleri inceleme başlattı. AVM’de yaşanan bu üzücü intihar olayı, kamuoyunda derin üzüntü ve endişeye yol açtı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.