,, ,

Survivor All Star 2024'ün Kazananı Belli Oldu: Ogeday Girişken!

Tv-Dünyası 15.06.2024 - 12:02, Güncelleme: 15.06.2024 - 12:02 10750+ kez okundu.
 

Survivor All Star 2024'ün Kazananı Belli Oldu: Ogeday Girişken!

Murat Ceylan'ın sunduğu nefes kesici finalde Ogeday Girişken, SMS oylaması yerine seyirci oylarıyla Nefise Karatay'ı 6-2 yenerek Survivor All Star 2024'ün şampiyonu oldu!
Heyecanla beklenen Survivor All Star 2024'ün finali dün akşam canlı yayında gerçekleşti. Murat Ceylan 'ın sunuculuğunda ekranlara gelen finalde, SMS oylaması yerine seyircilerin canlı yayında sergiledikleri performanslar birincinin belirlenmesinde rol oynadı. Kıran kırana bir mücadelede Ogeday Girişken ve Nefise Karatay karşı karşıya geldi. Ogeday Girişken, rakibini 6-2'lik skorla mağlup ederek Survivor All Star 2024'ün şampiyonu oldu. Bu zafer ile Ogeday, Turabi'den sonra Survivor tarihinde ikinci kez şampiyonluk unvanını kazanan isim olarak tarihe geçti. Ogeday Girişken 'in şampiyonluğu, tüm Türkiye'de büyük sevinçle karşılandı. Sosyal medyada Ogeday'ı tebrik eden ve başarısını alkışlayan binlerce mesaj paylaşıldı. Ogeday Girişken'in Başarısı: Ogeday Girişken, Survivor'a ilk olarak 2017 yılında katılmış ve o sene de şampiyonluk unvanını kazanmıştı. 2024 All Star sezonunda da gösterdiği performansla bir kez daha şampiyonluğa uzanan Ogeday, Survivor tarihindeki en başarılı isimlerden biri olduğunu kanıtladı. Survivor All Star 2024: Bu yıl ilk kez SMS oylaması olmadan, tamamen seyirci oylarıyla belirlenen Survivor All Star 2024, heyecan dolu ve aksiyon dolu bir sezon geçirdi. Sezon boyunca birçok unutulmaz an ve çekişmeli mücadeleye ev sahipliği yapan Survivor All Star, izleyicileri ekranlara kilitleyen bir yarışma oldu.
Murat Ceylan'ın sunduğu nefes kesici finalde Ogeday Girişken, SMS oylaması yerine seyirci oylarıyla Nefise Karatay'ı 6-2 yenerek Survivor All Star 2024'ün şampiyonu oldu!

Heyecanla beklenen Survivor All Star 2024'ün finali dün akşam canlı yayında gerçekleşti. Murat Ceylan 'ın sunuculuğunda ekranlara gelen finalde, SMS oylaması yerine seyircilerin canlı yayında sergiledikleri performanslar birincinin belirlenmesinde rol oynadı.

Kıran kırana bir mücadelede Ogeday Girişken ve Nefise Karatay karşı karşıya geldi. Ogeday Girişken, rakibini 6-2'lik skorla mağlup ederek Survivor All Star 2024'ün şampiyonu oldu. Bu zafer ile Ogeday, Turabi'den sonra Survivor tarihinde ikinci kez şampiyonluk unvanını kazanan isim olarak tarihe geçti.

Ogeday Girişken 'in şampiyonluğu, tüm Türkiye'de büyük sevinçle karşılandı. Sosyal medyada Ogeday'ı tebrik eden ve başarısını alkışlayan binlerce mesaj paylaşıldı.

Ogeday Girişken'in Başarısı:

Ogeday Girişken, Survivor'a ilk olarak 2017 yılında katılmış ve o sene de şampiyonluk unvanını kazanmıştı. 2024 All Star sezonunda da gösterdiği performansla bir kez daha şampiyonluğa uzanan Ogeday, Survivor tarihindeki en başarılı isimlerden biri olduğunu kanıtladı.

Survivor All Star 2024:

Bu yıl ilk kez SMS oylaması olmadan, tamamen seyirci oylarıyla belirlenen Survivor All Star 2024, heyecan dolu ve aksiyon dolu bir sezon geçirdi. Sezon boyunca birçok unutulmaz an ve çekişmeli mücadeleye ev sahipliği yapan Survivor All Star, izleyicileri ekranlara kilitleyen bir yarışma oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.