,, ,

Tansu Biçer Kimdir?

Kimdir 19.07.2023 - 10:55, Güncelleme: 19.07.2023 - 10:55 4489+ kez okundu.
 

Tansu Biçer Kimdir?

Tansu Biçer Kimdir, Nerelidir? Tansu Biçer Hayatı ve Biyografisi
Tansu Biçer 1978 yılında Ankara’da doğmuş bir oyuncu, yönetmen ve eğitmendir. Tiyatro, sinema ve televizyon projelerinde yer almış, çeşitli ödüller kazanmıştır. Semaver Kumpanya’nın kurucu üyelerinden biri olarak tanınmaktadır. Tansu Biçer İzmir Karşıyaka Şemikler Lisesi’nden mezun olduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne girmiştir. 2001 yılında mezun olmuş ve İstanbul’a yerleşmiştir. Bahçeşehir Üniversitesi’nde İleri Oyunculuk dalında yüksek lisans yapmıştır. Tansu Biçer tiyatro oyunculuğunun yanı sıra sinema ve televizyon filmlerinde de rol almıştır. Beş Şehir, Küf, Toz Ruhu, Yozgat Blues gibi filmlerdeki performanslarıyla beğeni toplamış ve Altın Portakal, Altın Koza, İstanbul Film Festivali ve Sadri Alışık Ödülleri gibi prestijli ödüllerin sahibi olmuştur. Tansu Biçer ayrıca Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü, Leyla ile Mecnun, Muhteşem Yüzyıl, Şubat, Cinayet, Analar ve Anneler, Beş Kardeş, Ufak Tefek Cinayetler, Ölene Kadar, Çukur, Rise of Empires: Ottoman ve Saygı gibi yapımlarda da rol almıştır. Tansu Biçer ’in tiyatro oyunları arasında ise Bay Biedermann ve Kundakçılar, Onikinci Gece, Murtaza, Mucizeler Komedisi, Süleyman ve Öbürsüler, Chamaco, Fırtına (oyun), Semaver ve Kumpanya, Trainspotting, İnfazcı No:14, Cesaret Ana ve Çocukları ve Lourcine Sokağı Cinayeti sayılabilir
Tansu Biçer Kimdir, Nerelidir? Tansu Biçer Hayatı ve Biyografisi

Tansu Biçer 1978 yılında Ankara’da doğmuş bir oyuncu, yönetmen ve eğitmendir. Tiyatro, sinema ve televizyon projelerinde yer almış, çeşitli ödüller kazanmıştır. Semaver Kumpanya’nın kurucu üyelerinden biri olarak tanınmaktadır.

Tansu Biçer İzmir Karşıyaka Şemikler Lisesi’nden mezun olduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne girmiştir. 2001 yılında mezun olmuş ve İstanbul’a yerleşmiştir. Bahçeşehir Üniversitesi’nde İleri Oyunculuk dalında yüksek lisans yapmıştır.

Tansu Biçer tiyatro oyunculuğunun yanı sıra sinema ve televizyon filmlerinde de rol almıştır. Beş Şehir, Küf, Toz Ruhu, Yozgat Blues gibi filmlerdeki performanslarıyla beğeni toplamış ve Altın Portakal, Altın Koza, İstanbul Film Festivali ve Sadri Alışık Ödülleri gibi prestijli ödüllerin sahibi olmuştur.

Tansu Biçer ayrıca Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü, Leyla ile Mecnun, Muhteşem Yüzyıl, Şubat, Cinayet, Analar ve Anneler, Beş Kardeş, Ufak Tefek Cinayetler, Ölene Kadar, Çukur, Rise of Empires: Ottoman ve Saygı gibi yapımlarda da rol almıştır.

Tansu Biçer ’in tiyatro oyunları arasında ise Bay Biedermann ve Kundakçılar, Onikinci Gece, Murtaza, Mucizeler Komedisi, Süleyman ve Öbürsüler, Chamaco, Fırtına (oyun), Semaver ve Kumpanya, Trainspotting, İnfazcı No:14, Cesaret Ana ve Çocukları ve Lourcine Sokağı Cinayeti sayılabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.