,, ,

Ticaret Bakanı Ömer Bolat’tan TÜSİAD Ziyareti

Ekonomi 27.08.2024 - 16:39, Güncelleme: 27.08.2024 - 16:39 6506 kez okundu.
 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat’tan TÜSİAD Ziyareti

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TÜSİAD ziyaretiyle ekonomik gelişmeler ve yeni programlar hakkında bilgilendirme yaptı. Yatırım ve teşvik programları ele alındı.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat ’tan TÜSİAD Ziyareti: Ekonomik Gelişmeler ve Yeni Programlar Hakkında Bilgilendirme Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bugün Türkiye Sanayici ve İş İnsanları Derneği 'ni (TÜSİAD) ziyaret ederek, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve heyeti ile bir araya geldi. Ziyaret kapsamında, hükümetin uygulamaya aldığı Orta Vadeli Programın güncellenmesi, yatırım ve teşvik programları ile dış ticaret verileri hakkında kapsamlı bilgilendirmelerde bulunuldu. Bakan Bolat, son yıllarda hayata geçirilen yatırımlar, projeler ve reformlar sayesinde Türkiye'nin küresel ticaret pazarındaki rekabetçi gücünü ve pazar payını artırdığını vurguladı. Bolat, Türkiye'nin öncelikli hedeflerinden birinin, katma değeri yüksek ürünlerle küresel pazardaki konumunu daha da güçlendirmek olduğunu belirtti. Bu doğrultuda, TÜSİAD ve iş dünyasının diğer önemli temsilcileri ile yakın iş birliğinin önemine dikkat çeken Bolat, yeni program ve stratejilerin sanayiciler, üreticiler ve ihracatçılar için küresel düzeyde destekleyici olacağını ifade etti.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TÜSİAD ziyaretiyle ekonomik gelişmeler ve yeni programlar hakkında bilgilendirme yaptı. Yatırım ve teşvik programları ele alındı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ’tan TÜSİAD Ziyareti: Ekonomik Gelişmeler ve Yeni Programlar Hakkında Bilgilendirme

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bugün Türkiye Sanayici ve İş İnsanları Derneği 'ni (TÜSİAD) ziyaret ederek, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve heyeti ile bir araya geldi. Ziyaret kapsamında, hükümetin uygulamaya aldığı Orta Vadeli Programın güncellenmesi, yatırım ve teşvik programları ile dış ticaret verileri hakkında kapsamlı bilgilendirmelerde bulunuldu.

Bakan Bolat, son yıllarda hayata geçirilen yatırımlar, projeler ve reformlar sayesinde Türkiye'nin küresel ticaret pazarındaki rekabetçi gücünü ve pazar payını artırdığını vurguladı. Bolat, Türkiye'nin öncelikli hedeflerinden birinin, katma değeri yüksek ürünlerle küresel pazardaki konumunu daha da güçlendirmek olduğunu belirtti.

Bu doğrultuda, TÜSİAD ve iş dünyasının diğer önemli temsilcileri ile yakın iş birliğinin önemine dikkat çeken Bolat, yeni program ve stratejilerin sanayiciler, üreticiler ve ihracatçılar için küresel düzeyde destekleyici olacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.