,, ,

TikTok Yayıncısı Genç Kız Akrabaları Tarafından Saldırıya Uğradı

Gündem 23.08.2024 - 10:20, Güncelleme: 23.08.2024 - 10:20 5802+ kez okundu.
 

TikTok Yayıncısı Genç Kız Akrabaları Tarafından Saldırıya Uğradı

Sultangazi’de TikTok yayıncısı genç kız, akrabaları tarafından sokak ortasında dövüldü. Olay anına ait görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı
TikTok Yayıncısı Genç Kız Akrabaları Tarafından Saldırıya Uğradı: Sokak Ortasında Öldüresiye Dövüldü Sultangazi 'de çekildiği belirtilen ve sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, büyük tepki topladı. TikTok 'ta yayın yapan genç bir kız, yayınlarından rahatsız olan akrabaları tarafından sokak ortasında saldırıya uğradı. Genç kızın akrabaları tarafından dövüldüğü anlar, TikTok'ta sürekli yayın yapan kıza yönelik şiddeti gözler önüne serdi. Olay anına ait görüntüler, Sultangazi'de kaydedildiği belirtilerek sosyal medyada paylaşıldı ve kısa sürede kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Görüntüler, büyük bir infial yarattı.
Sultangazi’de TikTok yayıncısı genç kız, akrabaları tarafından sokak ortasında dövüldü. Olay anına ait görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı

TikTok Yayıncısı Genç Kız Akrabaları Tarafından Saldırıya Uğradı: Sokak Ortasında Öldüresiye Dövüldü

Sultangazi 'de çekildiği belirtilen ve sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, büyük tepki topladı. TikTok 'ta yayın yapan genç bir kız, yayınlarından rahatsız olan akrabaları tarafından sokak ortasında saldırıya uğradı. Genç kızın akrabaları tarafından dövüldüğü anlar, TikTok'ta sürekli yayın yapan kıza yönelik şiddeti gözler önüne serdi.

Olay anına ait görüntüler, Sultangazi'de kaydedildiği belirtilerek sosyal medyada paylaşıldı ve kısa sürede kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Görüntüler, büyük bir infial yarattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.