,, ,

TMSF, Lüks Araçlar İçin İhale Düzenliyor: Bentley, Mercedes ve Porsche Satışa Sunulacak

Gündem 11.10.2024 - 10:22, Güncelleme: 11.10.2024 - 10:23 1313 kez okundu.
 

TMSF, Lüks Araçlar İçin İhale Düzenliyor: Bentley, Mercedes ve Porsche Satışa Sunulacak

TMSF, 7 Kasım’da Bentley, Mercedes ve Porsche gibi lüks otomobilleri yeniden satışa sunacak. İhaleye katılacaklar dolandırıcılara karşı dikkatli olmalı
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), lüks otomobiller için yeni bir ihale düzenleyecek. 7 Kasım'da yapılacak ihalede Bentley, Mercedes ve Porsche gibi ünlü markaların yer aldığı araçlar, daha önce satılmayan muhammen bedellerle yeniden satışa sunulacak. Daha önceki ihalelerde satılmayan araçları farklı oranlarla indirimli fiyatlarla sunan TMSF, bu kez de araçların alıcılarıyla buluşmasını hedefliyor. İhale, TMSF’nin Esentepe’de bulunan merkez binasında gerçekleştirilecek. Dolandırıcılara Dikkat! TMSF, lüks araçları ucuza temin edebileceğini öne süren dolandırıcılara karşı vatandaşları uyarmıştı. Kamuoyuna yapılan duyuruda, “Çantacı, aracı ve komisyoncu” olarak bilinen kötü niyetli şahıslara karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulanarak, duyuru yapılmadan çok düşük bedellere araç satın almanın mümkün olmadığını belirtildi. TMSF’nin resmi internet sitesinde, lüks araç ihalesinin yanı sıra farklı araç satış ihale duyurularına da yer veriliyor.
TMSF, 7 Kasım’da Bentley, Mercedes ve Porsche gibi lüks otomobilleri yeniden satışa sunacak. İhaleye katılacaklar dolandırıcılara karşı dikkatli olmalı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), lüks otomobiller için yeni bir ihale düzenleyecek. 7 Kasım'da yapılacak ihalede Bentley, Mercedes ve Porsche gibi ünlü markaların yer aldığı araçlar, daha önce satılmayan muhammen bedellerle yeniden satışa sunulacak.

Daha önceki ihalelerde satılmayan araçları farklı oranlarla indirimli fiyatlarla sunan TMSF, bu kez de araçların alıcılarıyla buluşmasını hedefliyor. İhale, TMSF’nin Esentepe’de bulunan merkez binasında gerçekleştirilecek.

Dolandırıcılara Dikkat!

TMSF, lüks araçları ucuza temin edebileceğini öne süren dolandırıcılara karşı vatandaşları uyarmıştı. Kamuoyuna yapılan duyuruda, “Çantacı, aracı ve komisyoncu” olarak bilinen kötü niyetli şahıslara karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulanarak, duyuru yapılmadan çok düşük bedellere araç satın almanın mümkün olmadığını belirtildi.

TMSF’nin resmi internet sitesinde, lüks araç ihalesinin yanı sıra farklı araç satış ihale duyurularına da yer veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.