,, ,

Tokat Valiliği ve TÜBİTAK, Bilim Yayınları Kitabı ile Eğitime Destek Veriyor

Gündem 10.06.2024 - 16:49, Güncelleme: 10.06.2024 - 16:51 4892+ kez okundu.
 

Tokat Valiliği ve TÜBİTAK, Bilim Yayınları Kitabı ile Eğitime Destek Veriyor

Tokat Valiliği ve TÜBİTAK, eğitime destek veriyor: 16.180 Bilim Yayınları Kitabı hediye edildi, 684 çocuk ve genç Bilim Dergileri’ne abone oldu.
Tokat Valiliği , TÜBİTAK Başkanlığı iş birliğiyle, kentin tüm anaokulları, ilkokulları, ortaokulları, liseleri ve Bilim Sanat Merkezleri 'ne (BİLSEM) toplam 16.180 adet TÜBİTAK Bilim Yayınları Kitabı hediye etti. Ayrıca, 03-06 yaş okul öncesi 128, 07-14 yaş arası 434 ve 14-18 yaş arası 122 olmak üzere toplam 684 çocuğa ve gence TÜBİTAK Bilim Dergileri aboneliği sağlandı. Vali Dr. Mustafa Özarslan , Sinop Kültür Merkezi'nde düzenlenen temsili teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Evlatlarımızı, bilimin ve teknolojinin ışığında yetiştirmek, Sinop'umuzun ve ülkemizin kalkınması için hayati öneme sahiptir." dedi. Özarslan, projeyle öğrencilere çağdaş eğitim materyalleri sunarak eğitim kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirterek, "Projenin tüm Sinop'umuza, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olması dileklerimi iletiyorum." şeklinde konuştu. Vali Özarslan, projeye verdiği desteklerden dolayı TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve paydaş kurumlara teşekkür etti.
Tokat Valiliği ve TÜBİTAK, eğitime destek veriyor: 16.180 Bilim Yayınları Kitabı hediye edildi, 684 çocuk ve genç Bilim Dergileri’ne abone oldu.

Tokat Valiliği , TÜBİTAK Başkanlığı iş birliğiyle, kentin tüm anaokulları, ilkokulları, ortaokulları, liseleri ve Bilim Sanat Merkezleri 'ne (BİLSEM) toplam 16.180 adet TÜBİTAK Bilim Yayınları Kitabı hediye etti. Ayrıca, 03-06 yaş okul öncesi 128, 07-14 yaş arası 434 ve 14-18 yaş arası 122 olmak üzere toplam 684 çocuğa ve gence TÜBİTAK Bilim Dergileri aboneliği sağlandı.

Vali Dr. Mustafa Özarslan , Sinop Kültür Merkezi'nde düzenlenen temsili teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Evlatlarımızı, bilimin ve teknolojinin ışığında yetiştirmek, Sinop'umuzun ve ülkemizin kalkınması için hayati öneme sahiptir." dedi. Özarslan, projeyle öğrencilere çağdaş eğitim materyalleri sunarak eğitim kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirterek, "Projenin tüm Sinop'umuza, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olması dileklerimi iletiyorum." şeklinde konuştu.

Vali Özarslan, projeye verdiği desteklerden dolayı TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve paydaş kurumlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.