,, ,

Tokat'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Gözaltında

Asayiş 02.09.2024 - 12:55, Güncelleme: 02.09.2024 - 12:56 3570 kez okundu.
 

Tokat'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Gözaltında

Tokat’ta jandarma ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan 4 kişiyi gözaltına aldı; 10,5 kilo esrar ve 3 tabanca ele geçirildi
Tokat ’ta uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 4 kişi, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 10 kilo 500 gram kubar esrar ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik kapsamlı bir çalışma başlattı. Bu çalışmalar neticesinde, kentte bir adreste uyuşturucu ticareti yapıldığı belirlendi. Adrese düzenlenen operasyonda 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, 10 kilo 500 gram kubar esrar, 339 gram kenevir ve 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.
Tokat’ta jandarma ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan 4 kişiyi gözaltına aldı; 10,5 kilo esrar ve 3 tabanca ele geçirildi

Tokat ’ta uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 4 kişi, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 10 kilo 500 gram kubar esrar ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik kapsamlı bir çalışma başlattı. Bu çalışmalar neticesinde, kentte bir adreste uyuşturucu ticareti yapıldığı belirlendi. Adrese düzenlenen operasyonda 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, 10 kilo 500 gram kubar esrar, 339 gram kenevir ve 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.