,, ,

Üniversite Öğrencileri İçin GSB Yurt Başvuruları: Son Tarih 7 Ekim

Gündem 03.10.2024 - 10:08, Güncelleme: 03.10.2024 - 10:08 2113 kez okundu.
 

Üniversite Öğrencileri İçin GSB Yurt Başvuruları: Son Tarih 7 Ekim

2024-2025 eğitim yılı için GSB yurt başvuruları başladı. Başvurular, 7 Ekim Pazartesi günü saat 23.59’da sona erecek.
2024-2025 eğitim öğretim yılı için üniversitelere ek kontenjan ve özel yetenekle yerleşen, yatay/dikey geçiş yapan öğrenciler ile yüksek lisans ve doktora öğrencileri için GSB ( Gençlik ve Spor Bakanlığı ) yurt başvuruları başladı. Başvurular, 07 Ekim Pazartesi günü saat 23.59'da sona erecek. Öğrenciler, başvurularını e-Devlet üzerinden gerçekleştirebilecek. Başvurular sırasında, e-Devlet'te yer alan öğrenim bilgilerine göre işlem yapılacağı için öğrencilerin, okul ve bölüm bilgilerini kontrol etmeleri önem taşıyor. Hatalı veya eksik bilgileri bulunan öğrencilerin, üniversitelerinin öğrenci işleri ile iletişime geçerek bu bilgilerin düzeltilmesini talep etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde, hatalı veya eksik bilgilerle yapılan yurt başvuruları geçersiz sayılacaktır. Başvuru sırasında herhangi bir sorunla karşılaşan öğrenciler, ALO GSB (444 0 472) hattından yardım alabilirler.
2024-2025 eğitim yılı için GSB yurt başvuruları başladı. Başvurular, 7 Ekim Pazartesi günü saat 23.59’da sona erecek.

2024-2025 eğitim öğretim yılı için üniversitelere ek kontenjan ve özel yetenekle yerleşen, yatay/dikey geçiş yapan öğrenciler ile yüksek lisans ve doktora öğrencileri için GSB ( Gençlik ve Spor Bakanlığı ) yurt başvuruları başladı.

Başvurular, 07 Ekim Pazartesi günü saat 23.59'da sona erecek. Öğrenciler, başvurularını e-Devlet üzerinden gerçekleştirebilecek. Başvurular sırasında, e-Devlet'te yer alan öğrenim bilgilerine göre işlem yapılacağı için öğrencilerin, okul ve bölüm bilgilerini kontrol etmeleri önem taşıyor. Hatalı veya eksik bilgileri bulunan öğrencilerin, üniversitelerinin öğrenci işleri ile iletişime geçerek bu bilgilerin düzeltilmesini talep etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde, hatalı veya eksik bilgilerle yapılan yurt başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Başvuru sırasında herhangi bir sorunla karşılaşan öğrenciler, ALO GSB (444 0 472) hattından yardım alabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.