,, ,

Ünlü Modacı Emel Yıldırım'dan Bodrum'daki Fiyatlara İsyan

Magazin 25.07.2024 - 10:00, Güncelleme: 25.07.2024 - 10:00 8103+ kez okundu.
 

Ünlü Modacı Emel Yıldırım'dan Bodrum'daki Fiyatlara İsyan

Emel Yıldırım, Bodrum’daki yüksek fiyatlara tepki gösterdi. Bir fincan kahvenin 150-200 TL olmasını abartı bulduğunu belirtti.
Son dönemde Bodrum 'daki fiyatlar herkesin gündeminde. Pahalı olmasına rağmen tatilcilerin vazgeçemediği Bodrum 'a, ünlü modacı Emel Yıldırım da gitti ve fiyatlar konusunda isyan etti. "Pahalı Olduğunu Biliyorum Ama Yine de Geldim" Bodrum'un yüksek fiyatları, birçok ünlü ismin de dikkatini çekiyor. Ünlü isimlerin "pahalı" diyerek eleştirdiği Bodrum, bu kez ünlü modacı Emel Yıldırım 'ın gündemindeydi. Tatil için Bodrum'u tercih eden Yıldırım, fiyatların aşırı yüksek olmasından şikayet etti. Bir Fincan Kahve İçin 150-200 TL Yıldırım, Bodrum 'daki fiyatlar hakkında yaptığı açıklamada, "Bodrum’un pahalı olduğunu biliyorum, ama bir paket kahve markette 45 lirayken, bir fincan kahvenin 150-200 TL olmasını abartı buluyorum" dedi. Ünlü modacı, bu tür fiyatların tatilciler üzerinde olumsuz bir etki yarattığını belirtti. Bodrum’un yüksek fiyatları, tatilcilerin ve ünlü isimlerin sürekli şikayet ettiği bir konu olmaya devam ediyor. Ancak, her şeye rağmen Bodrum’un cazibesi ve popülerliği, ziyaretçileri kendine çekmeye devam ediyor.
Emel Yıldırım, Bodrum’daki yüksek fiyatlara tepki gösterdi. Bir fincan kahvenin 150-200 TL olmasını abartı bulduğunu belirtti.

Son dönemde Bodrum 'daki fiyatlar herkesin gündeminde. Pahalı olmasına rağmen tatilcilerin vazgeçemediği Bodrum 'a, ünlü modacı Emel Yıldırım da gitti ve fiyatlar konusunda isyan etti.

"Pahalı Olduğunu Biliyorum Ama Yine de Geldim"

Bodrum'un yüksek fiyatları, birçok ünlü ismin de dikkatini çekiyor. Ünlü isimlerin "pahalı" diyerek eleştirdiği Bodrum, bu kez ünlü modacı Emel Yıldırım 'ın gündemindeydi. Tatil için Bodrum'u tercih eden Yıldırım, fiyatların aşırı yüksek olmasından şikayet etti.

Bir Fincan Kahve İçin 150-200 TL

Yıldırım, Bodrum 'daki fiyatlar hakkında yaptığı açıklamada, "Bodrum’un pahalı olduğunu biliyorum, ama bir paket kahve markette 45 lirayken, bir fincan kahvenin 150-200 TL olmasını abartı buluyorum" dedi. Ünlü modacı, bu tür fiyatların tatilciler üzerinde olumsuz bir etki yarattığını belirtti.

Bodrum’un yüksek fiyatları, tatilcilerin ve ünlü isimlerin sürekli şikayet ettiği bir konu olmaya devam ediyor. Ancak, her şeye rağmen Bodrum’un cazibesi ve popülerliği, ziyaretçileri kendine çekmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.