,, ,

Ünlü Oyuncu Ferit Kaya Diyarbakır'da Görkemli Bir Düğünle Evlendi

Magazin 16.09.2024 - 09:39, Güncelleme: 16.09.2024 - 09:39 2744 kez okundu.
 

Ünlü Oyuncu Ferit Kaya Diyarbakır'da Görkemli Bir Düğünle Evlendi

Ferit Kaya ve Yasemin Ceren Topçu, Diyarbakır’da geleneksel bir düğünle evlendi. Barış Arduç’un halay çektiği anlar sosyal medyada gündem oldu
Çağatay Ulusoy ’un başrolünü üstlendiği Kübra dizisinde Ali Cemal karakteriyle dikkat çeken başarılı oyuncu Ferit Kaya , Diyarbakır ’da düzenlenen geleneksel bir düğünle hayatını Yasemin Ceren Topçu ile birleştirdi. Haziran ayında aile arasında nişanlanan çift, geleneksel kına gecesinin ardından Diyarbakır’da renkli bir düğünle dünya evine girdi. Düğünde Kaya’nın yakın dostları da yer alırken, Kuzgun dizisindeki rol arkadaşı Barış Arduç 'un halayda çektiği coşkulu anlar sosyal medyada gündem oldu. Düğüne katılan ünlü isimler arasında Taner Ölmez ve Erkan Avcı da bulunurken, her iki isim de çiftin nikah şahidi olarak törende yer aldı. Davul zurna eşliğinde doyasıya eğlenen çift, geleneksel halayda da misafirlerle birlikte coşkulu anlar yaşadı. Diyarbakır düğünü, hem ünlü oyuncuların hem de dostlarının katılımıyla unutulmaz bir kutlamaya dönüştü.
Ferit Kaya ve Yasemin Ceren Topçu, Diyarbakır’da geleneksel bir düğünle evlendi. Barış Arduç’un halay çektiği anlar sosyal medyada gündem oldu

Çağatay Ulusoy ’un başrolünü üstlendiği Kübra dizisinde Ali Cemal karakteriyle dikkat çeken başarılı oyuncu Ferit Kaya , Diyarbakır ’da düzenlenen geleneksel bir düğünle hayatını Yasemin Ceren Topçu ile birleştirdi. Haziran ayında aile arasında nişanlanan çift, geleneksel kına gecesinin ardından Diyarbakır’da renkli bir düğünle dünya evine girdi.

Düğünde Kaya’nın yakın dostları da yer alırken, Kuzgun dizisindeki rol arkadaşı Barış Arduç 'un halayda çektiği coşkulu anlar sosyal medyada gündem oldu. Düğüne katılan ünlü isimler arasında Taner Ölmez ve Erkan Avcı da bulunurken, her iki isim de çiftin nikah şahidi olarak törende yer aldı. Davul zurna eşliğinde doyasıya eğlenen çift, geleneksel halayda da misafirlerle birlikte coşkulu anlar yaşadı.

Diyarbakır düğünü, hem ünlü oyuncuların hem de dostlarının katılımıyla unutulmaz bir kutlamaya dönüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.