,, ,

Ünlü Şarkıcı Öykü Gürman, Yunanistan'da Hesap Ödeyerek Gündem Oldu!

Magazin 22.06.2024 - 13:56, Güncelleme: 22.06.2024 - 13:56 11056+ kez okundu.
 

Ünlü Şarkıcı Öykü Gürman, Yunanistan'da Hesap Ödeyerek Gündem Oldu!

Öykü Gürman Yunanistan'da 35 Euro'ya Doydu! Balık Çorbası Tartışması Alevlendi!
İzmirli şarkıcı Öykü Gürman , Yunanistan tatilinde ödediği hesapla sosyal medyada gündem oldu. Gürman, deniz ürünlerinin lezzeti ve uygun fiyatlarından övgüyle bahsederken, iki kişilik bir öğünde sadece 35 Euro ödediklerini açıkladı. Sosyal medya hesabından Yunanistan'daki bir balıkçıdan paylaşım yapan Gürman, "Deniz ürünleri olsun, salata, kalamar, karides, balık falan o konuda çok başarılı ve çok uygun. İki kişi 35 Euro ödedik. Türkiye'de bu fiyata balık çorbası bile içemiyoruz" dedi. Gürman'ın paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, Türkiye'deki yüksek enflasyona ve pahalılığa dikkat çekerek Gürman'ın sözlerine hak verdi. Bazı kullanıcılar ise Gürman'ın paylaşımını "reklam" olarak yorumladı.
Öykü Gürman Yunanistan'da 35 Euro'ya Doydu! Balık Çorbası Tartışması Alevlendi!

İzmirli şarkıcı Öykü Gürman , Yunanistan tatilinde ödediği hesapla sosyal medyada gündem oldu. Gürman, deniz ürünlerinin lezzeti ve uygun fiyatlarından övgüyle bahsederken, iki kişilik bir öğünde sadece 35 Euro ödediklerini açıkladı.

Sosyal medya hesabından Yunanistan'daki bir balıkçıdan paylaşım yapan Gürman, "Deniz ürünleri olsun, salata, kalamar, karides, balık falan o konuda çok başarılı ve çok uygun. İki kişi 35 Euro ödedik. Türkiye'de bu fiyata balık çorbası bile içemiyoruz" dedi.

Gürman'ın paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, Türkiye'deki yüksek enflasyona ve pahalılığa dikkat çekerek Gürman'ın sözlerine hak verdi. Bazı kullanıcılar ise Gürman'ın paylaşımını "reklam" olarak yorumladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.