,, ,

Vali Erol’dan KYK Yurtlarında İnceleme

Gündem 28.08.2024 - 16:09, Güncelleme: 28.08.2024 - 16:09 4101+ kez okundu.
 

Vali Erol’dan KYK Yurtlarında İnceleme

Vali Muammer Erol, 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi öncesinde Altınordu, Fatsa ve Ünye’deki KYK yurtlarında yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.
Ordu Valisi Muammer Erol, 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi öncesinde Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı KYK öğrenci yurtlarında sürdürülen hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Erol, yurt müdürleri ve yetkililerden çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı. Vali Erol’a incelemeleri sırasında İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi Akman ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç eşlik etti. İlk olarak Altınordu ilçesindeki yurt binalarını gezen Erol, yurtların genel durumu ve devam eden çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Ordu'da üniversite eğitimine başlayacak öğrencilerin barınacağı yurtları tek tek inceleyen Vali Erol, hazırlıkların titizlikle sürdürülmesini ve yurtların eğitim dönemine hazır hale getirilmesini istedi. Vali Erol, daha sonra Fatsa ilçesinde bulunan yurtlara geçerek incelemelerini sürdürdü. Fatsa Kaymakamı Avni Kula ve kurum amirlerinin de eşlik ettiği ziyarette, yurtların durumu değerlendirildi. Son olarak Ünye ilçesine geçen Vali Erol, burada Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve diğer kurum amirleriyle birlikte yurt binalarını inceledi. Öğrencilerin en iyi koşullarda konaklamaları için azami gayret gösterdiklerini belirten Vali Erol, yurt binalarında yürütülen tüm hazırlıkların zamanında tamamlanması ve güvenli bir barınma ortamının sağlanması konusunda sorumlu kurum amirlerine talimat verdi.  
Vali Muammer Erol, 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi öncesinde Altınordu, Fatsa ve Ünye’deki KYK yurtlarında yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.

Ordu Valisi Muammer Erol, 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi öncesinde Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı KYK öğrenci yurtlarında sürdürülen hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Erol, yurt müdürleri ve yetkililerden çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Erol’a incelemeleri sırasında İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi Akman ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç eşlik etti. İlk olarak Altınordu ilçesindeki yurt binalarını gezen Erol, yurtların genel durumu ve devam eden çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Ordu'da üniversite eğitimine başlayacak öğrencilerin barınacağı yurtları tek tek inceleyen Vali Erol, hazırlıkların titizlikle sürdürülmesini ve yurtların eğitim dönemine hazır hale getirilmesini istedi.

Vali Erol, daha sonra Fatsa ilçesinde bulunan yurtlara geçerek incelemelerini sürdürdü. Fatsa Kaymakamı Avni Kula ve kurum amirlerinin de eşlik ettiği ziyarette, yurtların durumu değerlendirildi.

Son olarak Ünye ilçesine geçen Vali Erol, burada Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve diğer kurum amirleriyle birlikte yurt binalarını inceledi. Öğrencilerin en iyi koşullarda konaklamaları için azami gayret gösterdiklerini belirten Vali Erol, yurt binalarında yürütülen tüm hazırlıkların zamanında tamamlanması ve güvenli bir barınma ortamının sağlanması konusunda sorumlu kurum amirlerine talimat verdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.