,, ,

Van’da Kuyuda Mahsur Kalan Kişi 4,5 Saatlik Çalışmayla Kurtarıldı

Gündem 13.09.2024 - 09:42, Güncelleme: 13.09.2024 - 09:42 3355 kez okundu.
 

Van’da Kuyuda Mahsur Kalan Kişi 4,5 Saatlik Çalışmayla Kurtarıldı

Van'da kuyuya düşen bir kişi, ekiplerin 4,5 saat süren yoğun çalışmaları sonucunda sağ olarak kurtarıldı. Olayın detayları ve kurtarma anları burada!
Van 'da dün öğle saatlerinde bir kuyuda mahsur kalan kişi, ekiplerin yaklaşık 4,5 saat süren arama kurtarma çalışmaları sonucunda kurtarıldı ve hastaneye sevk edildi. Olay, Vali Mithatbey Mahallesi ’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ali E. isimli bir şahıs 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak "Şarjım bitiyor, kuyuya düştüm" dedi. Ancak adres bilgisi alınamadan telefon bağlantısı kesildi. Bunun üzerine Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şahsın telefon sinyalinden yerini belirleyerek harekete geçti. Vali Mithatbey Mahallesi’ne ambulans, jandarma, Tuşba ve İpekyolu İtfaiye Grup Amirliği ile AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, sinyalin geldiği alanı tarayarak yaklaşık 4,5 saat süren çalışmanın ardından Ali E.'yi düştüğü kuyuda buldu. İtfaiye ekipleri merdiven yardımıyla şahsı kuyudan çıkardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, daha sonra hastaneye kaldırıldı.
Van'da kuyuya düşen bir kişi, ekiplerin 4,5 saat süren yoğun çalışmaları sonucunda sağ olarak kurtarıldı. Olayın detayları ve kurtarma anları burada!

Van 'da dün öğle saatlerinde bir kuyuda mahsur kalan kişi, ekiplerin yaklaşık 4,5 saat süren arama kurtarma çalışmaları sonucunda kurtarıldı ve hastaneye sevk edildi.

Olay, Vali Mithatbey Mahallesi ’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ali E. isimli bir şahıs 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak "Şarjım bitiyor, kuyuya düştüm" dedi. Ancak adres bilgisi alınamadan telefon bağlantısı kesildi. Bunun üzerine Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şahsın telefon sinyalinden yerini belirleyerek harekete geçti. Vali Mithatbey Mahallesi’ne ambulans, jandarma, Tuşba ve İpekyolu İtfaiye Grup Amirliği ile AFAD ekipleri sevk edildi.

Ekipler, sinyalin geldiği alanı tarayarak yaklaşık 4,5 saat süren çalışmanın ardından Ali E.'yi düştüğü kuyuda buldu. İtfaiye ekipleri merdiven yardımıyla şahsı kuyudan çıkardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.