,, ,

Yasemin Özilhan’ın Tatil Tercihi ve Bodrum Yorumu Gündem Oldu

Magazin 05.08.2024 - 09:54, Güncelleme: 05.08.2024 - 09:54 10865+ kez okundu.
 

Yasemin Özilhan’ın Tatil Tercihi ve Bodrum Yorumu Gündem Oldu

Yasemin Özilhan, Bodrum’daki fahiş fiyatlarla ilgili soruya verdiği yanıtla sosyal medyada gündem oldu: “Biz tatile gittiğimizde evden dışarı pek çıkmıyoruz.”
Yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören Doktorlar dizisinde Ela karakteriyle tanınan Yasemin Özilhan , son olarak Mucize Doktor dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü isim, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Yıllar içindeki değişimiyle de adından söz ettiren Özilhan, bu defa Bodrum yorumuyla gündeme geldi. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, son günlerde pahalılığı ile sıkça konuşuluyor. Etiler'de görüntülenen Yasemin Özilhan 'a tatil tercihi soruldu. Ünlü isim, “Doğayla iç içe olmayı sevdiğimiz için biz ailece karavan tatilini tercih ediyoruz” yanıtını verdi. VERDİĞİ YANITLA DİLLERE DÜŞTÜ Bodrum’da bir yazlık evi bulunan Yasemin Özilhan, beldedeki fahiş fiyatlarla ilgili sorulan bir soru üzerine de, “Biz Bodrum’a tatile gittiğimizde evden dışarı pek çıkmadığımız için fiyatlarla ilgili bilgim yok” dedi. Özilhan’ın bu yanıtı kısa sürede gündem olurken, sosyal medyada ünlü isme yönelik "ne güzel hayatlar var", "fakirliğimizi yüzümüze vurdu" gibi yorumlar yapıldı.
Yasemin Özilhan, Bodrum’daki fahiş fiyatlarla ilgili soruya verdiği yanıtla sosyal medyada gündem oldu: “Biz tatile gittiğimizde evden dışarı pek çıkmıyoruz.”

Yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören Doktorlar dizisinde Ela karakteriyle tanınan Yasemin Özilhan , son olarak Mucize Doktor dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü isim, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Yıllar içindeki değişimiyle de adından söz ettiren Özilhan, bu defa Bodrum yorumuyla gündeme geldi.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, son günlerde pahalılığı ile sıkça konuşuluyor. Etiler'de görüntülenen Yasemin Özilhan 'a tatil tercihi soruldu. Ünlü isim, “Doğayla iç içe olmayı sevdiğimiz için biz ailece karavan tatilini tercih ediyoruz” yanıtını verdi.

VERDİĞİ YANITLA DİLLERE DÜŞTÜ

Bodrum’da bir yazlık evi bulunan Yasemin Özilhan, beldedeki fahiş fiyatlarla ilgili sorulan bir soru üzerine de, “Biz Bodrum’a tatile gittiğimizde evden dışarı pek çıkmadığımız için fiyatlarla ilgili bilgim yok” dedi.

Özilhan’ın bu yanıtı kısa sürede gündem olurken, sosyal medyada ünlü isme yönelik "ne güzel hayatlar var", "fakirliğimizi yüzümüze vurdu" gibi yorumlar yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.