,, ,

Yavuz Bingöl’den Mutlu Haber! Düğün Tarihi ve Detaylar Belli Oldu

Magazin 04.10.2024 - 10:09, Güncelleme: 04.10.2024 - 10:09 1476 kez okundu.
 

Yavuz Bingöl’den Mutlu Haber! Düğün Tarihi ve Detaylar Belli Oldu

Türk halk müziğinin efsane ismi Yavuz Bingöl, nişanlısı Nilşah Ağaoğlu ile evlenme kararı aldı. Çiftin düğün tarihi ve yeri belli oldu.
Türk halk müziğinin efsane isimlerinden Yavuz Bingöl , hayranlarına güzel bir haber verdi. ‘ Sarı Gelin ’, ‘Kara Tren’ ve ‘Turnalara Tutun da Gel’ gibi unutulmaz türküleriyle gönüllerde taht kuran Bingöl, düzenlediği basın toplantısında evlilik müjdesini duyurdu. Nişanlısı Nilşah Ağaoğlu ’na evlenme teklifi ettiğini açıklayan Bingöl, “Haberler çıktığında belki de nikahlanmış oluruz” diyerek mutluluğunu paylaştı. Çiftin düğün tarihi ve yerinin kesinleştiği, nikahın ise çok yakında gerçekleştirileceği öğrenildi. Yavuz Bingöl'ün sevenleri, bu mutlu haberle birlikte düğün için geri sayıma başladı. Evlilik hazırlıkları büyük bir merakla takip edilirken, çiftin düğün töreniyle ilgili detayların da yakında paylaşılacağı belirtildi. 
Türk halk müziğinin efsane ismi Yavuz Bingöl, nişanlısı Nilşah Ağaoğlu ile evlenme kararı aldı. Çiftin düğün tarihi ve yeri belli oldu.

Türk halk müziğinin efsane isimlerinden Yavuz Bingöl , hayranlarına güzel bir haber verdi. ‘ Sarı Gelin ’, ‘Kara Tren’ ve ‘Turnalara Tutun da Gel’ gibi unutulmaz türküleriyle gönüllerde taht kuran Bingöl, düzenlediği basın toplantısında evlilik müjdesini duyurdu.

Nişanlısı Nilşah Ağaoğlu ’na evlenme teklifi ettiğini açıklayan Bingöl, “Haberler çıktığında belki de nikahlanmış oluruz” diyerek mutluluğunu paylaştı. Çiftin düğün tarihi ve yerinin kesinleştiği, nikahın ise çok yakında gerçekleştirileceği öğrenildi.

Yavuz Bingöl'ün sevenleri, bu mutlu haberle birlikte düğün için geri sayıma başladı. Evlilik hazırlıkları büyük bir merakla takip edilirken, çiftin düğün töreniyle ilgili detayların da yakında paylaşılacağı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.