,, ,

Yeşilçam Efsanesi Lale Belkıs’tan Vasiyet: "Beni İyi Bir İnsan Olarak Hatırlasınlar"

Magazin 17.09.2024 - 11:10, Güncelleme: 17.09.2024 - 11:10 6478+ kez okundu.
 

Yeşilçam Efsanesi Lale Belkıs’tan Vasiyet: "Beni İyi Bir İnsan Olarak Hatırlasınlar"

Lale Belkıs, sağlığının yerinde olduğunu ve yeni kitabının yakında yayımlanacağını açıkladı. Tüm mal varlığını yoksul çocuklara bağışlayacak
Yeşilçam ’ın efsanevi isimlerinden Lale Belkıs , yıllar sonra yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Sinemada unutulmaz kötü karakterleri canlandıran Lale Belkıs , sağlığının yerinde olduğunu ve ruhen güçlü hissettiğini söyledi. Ünlü sanatçı, yeni kitabının yakında yayımlanacağını da müjdeledi. Vasiyeti hakkında konuşan Lale Belkıs , "Beni iyi bir insan olarak hatırlasınlar" dedi. Tüm mal varlığını yoksul çocuklara bağışlayacağını açıklayan Lale Belkıs , evini ise sanat müzesine dönüştürmeyi planladığını belirtti. Sanat dünyasındaki güçlü duruşu ve yardımseverliği ile tanınan Belkıs’ın bu açıklamaları büyük yankı uyandırdı.
Lale Belkıs, sağlığının yerinde olduğunu ve yeni kitabının yakında yayımlanacağını açıkladı. Tüm mal varlığını yoksul çocuklara bağışlayacak

Yeşilçam ’ın efsanevi isimlerinden Lale Belkıs , yıllar sonra yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Sinemada unutulmaz kötü karakterleri canlandıran Lale Belkıs , sağlığının yerinde olduğunu ve ruhen güçlü hissettiğini söyledi. Ünlü sanatçı, yeni kitabının yakında yayımlanacağını da müjdeledi.

Vasiyeti hakkında konuşan Lale Belkıs , "Beni iyi bir insan olarak hatırlasınlar" dedi. Tüm mal varlığını yoksul çocuklara bağışlayacağını açıklayan Lale Belkıs , evini ise sanat müzesine dönüştürmeyi planladığını belirtti. Sanat dünyasındaki güçlü duruşu ve yardımseverliği ile tanınan Belkıs’ın bu açıklamaları büyük yankı uyandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.