,, ,

Yeşilçam’ın Efsane Oyuncusu Yıllar Sonra Ortaya Çıktı

Magazin 31.08.2024 - 12:39, Güncelleme: 31.08.2024 - 12:40 9215+ kez okundu.
 

Yeşilçam’ın Efsane Oyuncusu Yıllar Sonra Ortaya Çıktı

Türkan Şoray’la başrol oynadığı “Sultan” filmindeki Kemal karakteriyle hafızalara kazınan Bulut Aras, son haliyle dikkat çekti
Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden, Yeşilçam 'da fırtınalar estiren usta oyuncu Bulut Aras , yıllar sonra ilk kez görüntülendi. Türkan Şoray 'la birlikte başrol oynadığı "Sultan" filmindeki Kemal karakteriyle hafızalara kazınan Aras, son haliyle dikkat çekti. Sultan’ın Kemal’i Hafızalardan Silinmedi Türkan Şoray'la paylaştığı "Sultan" filminde Kemal karakterine hayat veren ve o dönemin en yakışıklı oyuncularından biri olarak anılan Bulut Aras , hem yeteneği hem de karizmasıyla Türk sinemasında iz bıraktı. Yeşilçam’ın altın çağında rol aldığı "Tatlı Nigar", "Minik Serçe" ve "Kabadayı" gibi filmlerle de büyük başarılar elde eden oyuncu, bir döneme damgasını vurdu. Yılların Ardından Yeniden Görüntülendi Uzun yıllar önce oyunculuğu bırakıp gözlerden uzak bir yaşam sürmeye başlayan Bulut Aras, geçtiğimiz günlerde yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Hayranları tarafından tanınmakta güçlük çekilen Aras, sakin ve huzurlu bir hayat tercih ettiğini belirtti. Yıllar sonra ortaya çıkan usta oyuncunun son hali, eski günleri hatırlayan Yeşilçam tutkunları arasında merak uyandırdı.
Türkan Şoray’la başrol oynadığı “Sultan” filmindeki Kemal karakteriyle hafızalara kazınan Bulut Aras, son haliyle dikkat çekti

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden, Yeşilçam 'da fırtınalar estiren usta oyuncu Bulut Aras , yıllar sonra ilk kez görüntülendi. Türkan Şoray 'la birlikte başrol oynadığı "Sultan" filmindeki Kemal karakteriyle hafızalara kazınan Aras, son haliyle dikkat çekti.

Sultan’ın Kemal’i Hafızalardan Silinmedi

Türkan Şoray'la paylaştığı "Sultan" filminde Kemal karakterine hayat veren ve o dönemin en yakışıklı oyuncularından biri olarak anılan Bulut Aras , hem yeteneği hem de karizmasıyla Türk sinemasında iz bıraktı. Yeşilçam’ın altın çağında rol aldığı "Tatlı Nigar", "Minik Serçe" ve "Kabadayı" gibi filmlerle de büyük başarılar elde eden oyuncu, bir döneme damgasını vurdu.

Yılların Ardından Yeniden Görüntülendi

Uzun yıllar önce oyunculuğu bırakıp gözlerden uzak bir yaşam sürmeye başlayan Bulut Aras, geçtiğimiz günlerde yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Hayranları tarafından tanınmakta güçlük çekilen Aras, sakin ve huzurlu bir hayat tercih ettiğini belirtti. Yıllar sonra ortaya çıkan usta oyuncunun son hali, eski günleri hatırlayan Yeşilçam tutkunları arasında merak uyandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.