,, ,

YKS’ye Giren Gençlere Emrullah Ulaş’tan Ücretsiz Danışmanlık

Eğitim 13.07.2024 - 12:19, Güncelleme: 13.07.2024 - 12:38 15290+ kez okundu.
 

YKS’ye Giren Gençlere Emrullah Ulaş’tan Ücretsiz Danışmanlık

Doğal Kişisel Gelişim Kursu Kurucusu Emrullah Ulaş, YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte gençlere ücretsiz danışmanlık hizmeti sunarak üniversite tercihlerinde rehberlik yapacak.
YKS ’ye giren gençlere bu yıl da ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek olan Doğal Kişisel Gelişim Kursu Kurucusu Emrullah Ulaş , gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. 8 – 9 Haziran’da yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının 17 Temmuz’da erişime açılmasıyla birlikte gençlerde üniversite tercihi heyecanı başlayacak. Doğal Kişisel Gelişim Kursu Kurucusu Emrullah Ulaş ’ın Tavsiyeleri Kendini Tanı: İlgi alanlarını, becerilerini, değerlerini ve gelecekteki hedeflerini keşfet. Hangi derslerden hoşlanıyorsun? Hangi meslekler sana cazip geliyor? Kendini hangi alanda geliştirmek istiyorsun? Bu soruların cevapları sana hangi bölümlerin ve üniversitelerin uygun olabileceğini gösterecektir. Puanını Doğru Değerlendir: YKS puanın ve sıralaman hangi bölümlere ve üniversitelere girebileceğini belirler. Puanına uygun bölümler seçmeye özen göster. Geçmiş yıllara ait yerleştirme sonuçlarını inceleyerek hangi puanla hangi bölümlere girilebildiğini görebilirsin. Tercih Stratejisi Oluştur: Tercihlerini puanına, ilgi alanlarına ve gelecekteki hedeflerine göre sıralayın. En çok istediğin bölümü en üste, yedek olarak düşündüğün bölümleri ise aşağıya yaz. Riskli ve garanti tercihler arasında denge kurmaya çalış. Ailenle ve Danışmanlarla Görüş: Tercihlerini ailen ve rehber öğretmen gibi danışmanlarla paylaş. Onların fikirlerini ve tecrübelerini dinle. Farklı bakış açıları kazanmak sana yardımcı olabilir. Emrullah Ulaş, gençlere gelecekte inşa edecekleri mesleklere yönelmelerini sağlayacak olan üniversiteleri ve bölümleri tercih etmeleri noktasında ücretsiz danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunacak. Bu hizmet, gençlerin doğru tercih yapmalarına ve gelecekte başarılı olmalarına katkı sağlamayı amaçlıyor. Emrullah Ulaş Hakkında: Emrullah Ulaş Doğal Kişisel Gelişim Kursu'nun kurucusu ve sahibidir. Yıllardır birçok öğrenciye sınavlara hazırlanma ve kişisel gelişim konusunda rehberlik etmektedir. Ulaş, aynı zamanda birçok eğitim semineri ve konferansı vermektedir. ADRES Mithatpaşa caddesi no 38 kat 5 Ankara  
Doğal Kişisel Gelişim Kursu Kurucusu Emrullah Ulaş, YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte gençlere ücretsiz danışmanlık hizmeti sunarak üniversite tercihlerinde rehberlik yapacak.

YKS ’ye giren gençlere bu yıl da ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek olan Doğal Kişisel Gelişim Kursu Kurucusu Emrullah Ulaş , gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. 8 – 9 Haziran’da yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının 17 Temmuz’da erişime açılmasıyla birlikte gençlerde üniversite tercihi heyecanı başlayacak.

Doğal Kişisel Gelişim Kursu Kurucusu Emrullah Ulaş ’ın Tavsiyeleri
Kendini Tanı: İlgi alanlarını, becerilerini, değerlerini ve gelecekteki hedeflerini keşfet. Hangi derslerden hoşlanıyorsun? Hangi meslekler sana cazip geliyor? Kendini hangi alanda geliştirmek istiyorsun? Bu soruların cevapları sana hangi bölümlerin ve üniversitelerin uygun olabileceğini gösterecektir.

Puanını Doğru Değerlendir: YKS puanın ve sıralaman hangi bölümlere ve üniversitelere girebileceğini belirler. Puanına uygun bölümler seçmeye özen göster. Geçmiş yıllara ait yerleştirme sonuçlarını inceleyerek hangi puanla hangi bölümlere girilebildiğini görebilirsin.

Tercih Stratejisi Oluştur: Tercihlerini puanına, ilgi alanlarına ve gelecekteki hedeflerine göre sıralayın. En çok istediğin bölümü en üste, yedek olarak düşündüğün bölümleri ise aşağıya yaz. Riskli ve garanti tercihler arasında denge kurmaya çalış.

Ailenle ve Danışmanlarla Görüş: Tercihlerini ailen ve rehber öğretmen gibi danışmanlarla paylaş. Onların fikirlerini ve tecrübelerini dinle. Farklı bakış açıları kazanmak sana yardımcı olabilir.

Emrullah Ulaş, gençlere gelecekte inşa edecekleri mesleklere yönelmelerini sağlayacak olan üniversiteleri ve bölümleri tercih etmeleri noktasında ücretsiz danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunacak. Bu hizmet, gençlerin doğru tercih yapmalarına ve gelecekte başarılı olmalarına katkı sağlamayı amaçlıyor.

Emrullah Ulaş Hakkında:

Emrullah Ulaş Doğal Kişisel Gelişim Kursu'nun kurucusu ve sahibidir. Yıllardır birçok öğrenciye sınavlara hazırlanma ve kişisel gelişim konusunda rehberlik etmektedir. Ulaş, aynı zamanda birçok eğitim semineri ve konferansı vermektedir.

ADRES Mithatpaşa caddesi no 38 kat 5 Ankara

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.